Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál ahhoz, ha a fiad...

Mit szólnál ahhoz, ha a fiad elmondaná hogy egy fiúval van együtt párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

El tudnád fogadni?

Engednéd neki hogy elhozza a barátját hozzátok bemutatni?

2022. nov. 6. 19:04
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/115 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem sokan magukra erőltetik a megértő anya szerepet, mert úgy vélik, hogy ez az elvárás."

Ez a szülő baja, vállalt egy gyereket, bele kell kalkulálnia hogy a saját neméhez vonzodhat. Ezt senki nem választja meg, változtatni meg nem lehet rajta.

"Holott a homoszexualitás az életnek ellentmond. Bárki bármit is beszél, és bármennyire akar "megértő és elfogadó" lenni."

Az életnek tudod mi mond ellent? Ha megcsinálsz egy gyereket és letojod, nem foglalkozol vele. Az hogy valaki meleg az része az életnek. Vagy neked a meddő, fogyatékos ember is ellentmond az életnek?

"Az élet rendje, hogy ellenkező nemű párt válasszunk, és szaporodjunk, amennyiben az egészségünk megengedi."

Nem, az élet rendje az hogy aki tud alkalmazkodni az túlél, aki nem, az meghal. És ez marhára független attól hogy ki kihez vonzódik. Igazad van, vegulis szaporodott mindenki mint a nyúl, de akkor a heterok között miért rajonganak sokan az analszexert?

dec. 22. 22:25
 102/115 anonim ***** válasza:
31%

Azért rajonganak, mert rejtett homoszexuálisok. Viszont ezt le lehet győzni.

És NEM IGAZ az, hogy valaki homoszexuálisnak születik. Inkább a különlegeset keresik sokan.

dec. 23. 06:52
 103/115 anonim ***** válasza:
100%
102-es, biztos valaki önként kalandvágyból akarna a saját nemével szexelni és biztos nem amiatt mert eleve ehhez vonzódnak, nem vaginától hanem meztelen pasastól és a péniszétől jön izgalomba. Vagy te onnan tudod hogy hetero vagy előtted kipróbáltad fiúkkal? Mert kb ezt mondod.
dec. 23. 20:08
 104/115 anonim ***** válasza:
49%

Nem. Lány vagyok. Persze, hogy kipróbáltam fiúkkal:)) Csak fiúkkal. De a párom a kapcsolatunk kezdetén igen lelkes és szerelmes volt. Aztán egyre-másra olvasta a normálistól eltérő szexről szóló könyveket. Aztán elkezdett fantáziálni. Aztán rá akart venni olyan dolgokra, ami már közelített a homoszexuálishoz. Végül egy beszélgetésből, ami a közelemben hangzott el, megtudtam, hogy egy fiúval csalt meg.

Így vezet a szexuális mohóság a homoszexualitáshoz szerintem.

Azt mondjátok, hogy veleszületett dolog ez. Hát, a pedofília is az, akkor azt is meg kell érteni? Az ember azért ember, hogy legyőzze a normálistól eltérő vágyait.

dec. 24. 07:34
 105/115 anonim ***** válasza:
49%

És ha valaki azt mondja, hogy nem gusztustalan és undorító, amit a férfiak egymás között csinálnak, akkor az már minden mocsokban megfürdik.

A leírtak alapján nem csoda, hogy undorodom a homoszexualitástól. Persze, a hallottak után nem engedtem a közelembe a páromat.

Ha valaki azt írja, hogy ezt is meg kellett volna érteni, az nem komplett.

dec. 24. 07:38
 106/115 anonim ***** válasza:
100%
105-ös, neked kezelés kéne mert beteges homofobiad van.
dec. 24. 09:13
 107/115 anonim ***** válasza:
100%
104-es valszeg a párod már korábban is biszex volt csak nem vetted észre, mondjuk mikor felhoztad a pedofíliat ott esett le hogy mennyire primitív vagy. Értem én hogy az egodat sérti hogy a pasid vonzódik a saját nemehez, de arról nem mi tehetünk hogy nő lettedre ennyire ostoba vagy hogy nem vetted észre.
dec. 24. 09:17
 108/115 anonim ***** válasza:
11%

107-es: te pedig azért kezeltesd magad, mert primitív létedre abban éled ki magadat, hogy másokra negatív jelzőket aggatsz.

Neked is kellemes karácsonyt!

dec. 24. 10:13
 109/115 anonim ***** válasza:
108-as attól mert karácsonyi ünnepekkel mentegeted magad még nem változik semmi.
dec. 24. 11:36
 110/115 anonim ***** válasza:

104. Jelenleg a tudomány állása szerint mindkettőnél lehetséges születési adottság és/vagy születés utáni "benyomások" is (pedofil, illetve homoszexuális vágyak vonatkozásában).

Másképp fogalmazva nincs egyértelmű ok vagy magyarázat.

Persze, szoktunk látni nőies fiúkat és férfias nőket, de sok esetben látható jele sincs.

Továbbá egy pedofil nagyon kártékony tud lenni, tőle joggal várható el, hogy uralkodjon magán.

Homoszexuálisok, ha közös megegyezéssel egymásra találnak, törvényes keretek között, ő dolguk.

Csak nem kellene gender hülyeségeket a társadalomra erőltetni, iskolai oktatásba beférkőzni mindenféle aktivistáknak, az már nem tűrhető.

Csinálják négy fal között, senkit nem érdekel.

dec. 24. 12:49
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!