Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál ahhoz, ha a fiad...

Mit szólnál ahhoz, ha a fiad elmondaná hogy egy fiúval van együtt párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

El tudnád fogadni?

Engednéd neki hogy elhozza a barátját hozzátok bemutatni?

2022. nov. 6. 19:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/115 anonim ***** válasza:
78%
Sírnék, mert így nem lesz unoka. Aztán sok-sok sírás után megbékélnėk.
2023. máj. 31. 16:56
 42/115 anonim ***** válasza:
30%
Belebetegednék, hogy aberrált, beteg lett a fiam. Kutatnám, hogy hol csúszott el a nevelése.
2023. máj. 31. 23:44
 43/115 anonim ***** válasza:
94%
El tudnám fogadni, és igen, jöjjenek csak nyugodtan.
2023. jún. 13. 12:36
 44/115 anonim ***** válasza:
19%
Nagy veszteségnek élném meg, mert így nem lenne majd családja, gyereke, és félteném is. Igyekeznék elfogadni, a gyerekemet szeretném ugyanúgy, kiállnék mellette. A partnerét nem hiszem, hogy meg akarnám ismerni, mert nem tudnék úgy tekinteni rá, mint a gyerekem párja, hanem csak mint egy időszakos szexpartnerre.
2023. jún. 14. 08:01
 45/115 anonim ***** válasza:
57%

"nem tudnék úgy tekinteni rá, mint a gyerekem párja, hanem csak mint egy időszakos szexpartnerre"

Tehát gondolkodás nélkül felülbírálnád a gyereked értékítéletét és véleményét. Szép...

2023. jún. 14. 14:18
 46/115 anonim ***** válasza:
88%
#44 Nagy baj van a fejedben, ha csak arra tudsz gondolni, hogy a melegeknél csak szexpartneri kapcsolat van. Én 13 éve élek együtt a társammal, monogám kapcsolatban.
2023. jún. 14. 19:13
 47/115 anonim ***** válasza:
44%

46#, miért kellene nekem ezt a felállást elfogadnom? Nem gondolom, hogy ez baj, hogy nem teszem. Attól még téged vagy bárkit, aki így él, maximálisan tisztelhetlek emberileg. Ismerek is meleg párt, és nagyon kedvelem őket, de nincs közöm a szexuális életükhöz, mint ahogy nekik sem az enyémhez. Viszont mivel szexuálisan beteges dolognak tartom az azonos nemű emberhez való vonzódást, és semmi képpen sem érzem természetesnek, így nem is tudom komolyan venni és kezelni ezeket a kapcsolatokat. Nem hiszem, hogy ehhez nincs jogom, hogy én így gondoljam és bárki rám erőltethetné ennek elfogadását. Én sem erőltetem senkire ezt az álláspontomat, és nem is akadályozok senkit, hogy így éljen, nem hozom negatív helyzetbe emiatt, megadom a tiszteletet.

Sajnos te nem teszed, mert degradálsz engem a véleményem miatt. Elmondtam, hogy mit tennék, ha a fiamról lenne szó, te ebben nem vagy érintve, mégis nekem esel. Érdekes. Akiket én ismerek meleg párt, ők maximálisan tiszteletre méltóak, mert soha nem próbálják ezt a dolgot fegyverként használni, hanem élik szépen a saját életüket diszkréten a kedvük szerint.

2023. jún. 15. 07:38
 48/115 anonim ***** válasza:
80%
#47 Ergo a saját fiadat nem tudnád elfogadni.
2023. jún. 15. 10:52
 49/115 anonim ***** válasza:
70%

Csak általánosítani tudtok.

Ha valakinek a szexuális irányultságához nem akarok asszisztálni, attól még elfogadhatom őt mint embert. Még büszke is lehetek rá, a tulajdonságaira, legfeljebb a partnerével nem akarok szembesülni. Ezer ilyen van pl hogy a gyerekek nem fogadják el a szülők új párját. Érdekes, ilyenkor az az általános vélekedés, hogy a szülő ne kényszerítse a gyereket az új párra, még felnőtt gyereket sem. De most nagy divat lett a homofób kifejezés, mert olyan jó, végre lehet ezt bárkire rásütni, ítélkezni meg utálkozni. Mondjuk nem értem, a melegek ettől miért érzik jobban magukat, igaz, azt látom, az intelligensebbek kívül maradnak a csatározáson és élik az életüket. Nekik respekt!

Én szívből kívánom, hogy aki meleg és eszerint akar élni, az nyugodtan tegye, ne legyen szüksége az önigazolása érdekében kényszeresen harcolni ennek elfogadása mellett, mert másnak meg joga van ezt nem elfogadni a saját családjában. Aki meg sárdobálni akar, az is tegye nyugodtan, engem nem érdekel, nem kell engem a saját erkölcsi normámról meggyőzni, tudom én saját magam, hogy mit akarok gondolni bármiről is.

2023. jún. 15. 13:05
 50/115 anonim ***** válasza:
74%

Annyira örülnék!!! Amint a gyermekemnek lesz szerelme, én meg fogok halni a boldogságtól!!

El tudnám-e fogadni, hogy szerelmes és kapcsolatban van? Ez meg milyen kérdés?

Szinte minden ember szerelmes és kapcsokatban van / volt.

2023. júl. 17. 23:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!