Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukam nem engedi, hogy 19...

Anyukam nem engedi, hogy 19 evesen a baratommal aludjak, hogyan gyozzem meg, hogy együtt aludhassunk?

Figyelt kérdés
Baratomnak van alberlete es rengetegszer ottvagyok, de folyamatosan hívogat es zaklat edesanyam, hogy jol vagyok e, meg siessek haza es behisztizik ha 7utan jovok haza es fenyeget, hogy eltilt a baratomtol.. Ez szerintem nem normalis dolog mivel felnott vagyok mar.. Hogyan gyozhetnem meg?

2019. szept. 1. 22:43
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
31%
Es ha a baratod aludna nalatok? V akkor benyitogatna ugye? Kossetek egyezseget h mondjuk amikor nala alhatsz, akk te fozol masnap v ilyesmi.
2019. szept. 1. 22:47
 2/29 anonim ***** válasza:
90%
Meg kéne tudnod, miért csinálja ezt, mert rengeteg oka lehet. Eltiltani nem tud, mert 18 elmúltál, de a lakásból kitehet. Miért nem költözöl a barátodhoz?
2019. szept. 1. 22:48
 3/29 A kérdező kommentje:
#1: szuleim ilyenbe bele sem mennenek mert elso a tanulas :) meg ilyeneket nyomnak
2019. szept. 1. 22:50
 4/29 A kérdező kommentje:
#2: nemtudok most elmenni dolgozni mivel érettségire keszulok
2019. szept. 1. 22:50
 5/29 anonim ***** válasza:
96%

A baratodat ismerik? Esetleg nem az a baj hogy nem kedvelik? Nem biznak benne?

Eltiltani nem tudnak kitenni meg csak nem tennenek..de ki tudja.

Szerintem ulj le veluk es beszeld meg vagy allapodjatok meg hogy jol tanulsz es cserebe azt teszel amit akarsz ennyi. Hogy ne menjen a tanulas rovasara

2019. szept. 1. 22:57
 6/29 A kérdező kommentje:
#5: de ismerik es nagyon szeretik is a baratomat. Anyukam azert volt ma is kiakadva, mert egesznap baratommal voltam es nem itthon nyuglodtem.. Próbalnek beszelni vele, de ugy banik velem mint egy 10evessel akinek az erettsegin forogna a vilag kozepe.
2019. szept. 1. 22:59
 7/29 anonim ***** válasza:
85%
Felnőtt vagy az tény, csak nem az Ő szemében, ezzel a ténnyel pedig nem tudsz mit kezdeni, sokat nem tudsz még az életről, ahogy valaki még 30 évesen is naív.
2019. szept. 1. 23:07
 8/29 A kérdező kommentje:
#7: eleg felnott es felelossegtudatos vagyok mar.
2019. szept. 1. 23:07
 9/29 anonim ***** válasza:
67%
Ha legközelebb hív, hogy menj haza, mond neki, hogy majd csak később, mert a Sanyi úgy megdugott, hogy egyenlőre nem bírsz lábra állni.
2019. szept. 1. 23:11
 10/29 anonim ***** válasza:
81%

Felnőtt vagy?

Nem ! Csak nagykorú.

Amíg az anyukád szoknyája alatt élsz, el kell fogadnod az ő nevelési módját.

Persze, lehet leülni és megbeszélni, hogy talán ő is emlékszik a fiatal korára és tudja, ebben a korban az ember minden percét a szerelmével töltené.

Biztosítani őt, hogy tisztában vagy a nem kívánt terhesség elkerülésével és teszel is róla.

Az iskolai évben beállítani egy rendet, mikor találkozol a barátoddal, mikor tanulsz az érettségire.

Lehetőleg a képességednek megfelelően teljesíteni a suliban.

Otthon némi házimunkában magadtól kivenni a részedet.

Talán kompromisszumra juthattok.

2019. szept. 1. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!