Anyukam nem engedi, hogy 19 evesen a baratommal aludjak, hogyan gyozzem meg, hogy együtt aludhassunk?
Figyelt kérdés
Baratomnak van alberlete es rengetegszer ottvagyok, de folyamatosan hívogat es zaklat edesanyam, hogy jol vagyok e, meg siessek haza es behisztizik ha 7utan jovok haza es fenyeget, hogy eltilt a baratomtol.. Ez szerintem nem normalis dolog mivel felnott vagyok mar.. Hogyan gyozhetnem meg?2019. szept. 1. 22:43
11/29 anonim válasza:
Valami vallás vagy konzervativizmus van emögött?
12/29 anonim válasza:
Én ebben a korban, megmondtam, hogy nem megyek haza, vagy azt hazudtam, hogy barátnőmnél/haveromnál alszom. Nem kell mindig igazat mondani. Nem kell mindig engedelmeskedni.
13/29 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy 3 napig a Petinél vagy biztonságban és ne hívjon. Te meg kapcsolt ki a telefont!
14/29 A kérdező kommentje:
#9: nagyon vicces vagy..
2019. szept. 2. 03:24
15/29 A kérdező kommentje:
#10:köszönöm 💕
2019. szept. 2. 03:24
16/29 A kérdező kommentje:
#11: nem vallasosak es nem is konzernativak a szuleim:)
2019. szept. 2. 03:25
17/29 A kérdező kommentje:
#12: nincsenek kozeli barataim.. Vagy anya rair az osztálytarsam anyukajara hogy tenyleg ottvagyok e:)
2019. szept. 2. 03:26
18/29 A kérdező kommentje:
#13: szivrohamot is kapna es hazamennem mar nem kene..
2019. szept. 2. 03:26
19/29 anonim válasza:
Gondolom nem tetszik neki, hogy az érettségi előtti évben alig vagy otthon. A barátodnál nyilván nem az érettségire készülsz.
Ugyanakkor valóban kicsit túlzó a féltés, 19 évesen azt csinálsz, amit akarsz, nem tilthat el. Ha hozzámész holnap feleségül és elköltöztök Ázsiába, akkor úgy teszel. Felnőtt vagy, nem szükséges engedélyt kérned már.
De valószínű jó szándékból teszi
Beszeljetek meg, hogy pl a hétvégét a párodnál töltöd, de hétköznap otthon vagy suli után. Nyilván készülni kell másnapra
20/29 A kérdező kommentje:
#19: ezzel a tiltassal megjobban elveszi az erettsegitol a kedvem, foleg, hogy parom mar tul van az erettsegin es o nagyon szívesen segit nekem es egyutt kidolgoznank a teteleket.. Eskuszom en most fogom feladni mar:)
2019. szept. 2. 03:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!