Mit csinálnátok ha a 16 éves lányotok 34 éves férfival lenne együtt, aki pénzeli?
Miért gondoljátok, hogy a szülők rontanak el valamit, mert a lányuk qrvulni kezd?
Nem mindig a szülő hibás.
Én személy szerint hatalmasat csalódnék a lányomban, és tiltanám. A pasas is szerintem megaláznám nyilvánosan, hogy mások is megtudják 16 éves gyereket fektet le pénzért. Biztos kínos lesz neki is a munkatársai, felesége, családja előtt.
Az en anyam is annak idejen egy 30as pasival lepett le 17evesen az anyjatol..allitolag nem volt kihez fordulnia abban a szituban,de akkor is szegyen..
Ne azert koltozzon ossze vki a pasival mert otthonrol el kell jonni,hanem azert mert szereti.
Felkeresném a csávót, amiért így visszaél egy még nem is nagykorú lány naivitásával és én herélném ki, saját kezűleg. Utána a fazon golyóját és farkát feladnám a feleségének postán, pár közös lesifotóval a lányommal, mert joga van tudni, mekkora féreg is az ő férjikéje.
Annál megalázóbb nincs egy pasasnak, ha se golyója, se farka.
Úgy elverném a csávót, hogy összeszarná magát, aztán még meg is hempergetném benne.
Ezek után kezdhet elmélkedni rajta, hogy a férjemtől mit kap, ha hazaér.
Ettől függetlenül csalódnék magamban, hogy ennyit bírtam nevelni a lányomból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!