Mit tegyek, hogy együtt aludhassunk?
3 hónapja vagyunk együtt, de 4 évig udvarolt nekem.
A szüleim lerendezik egy "csak mert"-tel.
Én 17/L, ő 20/F
olyan cuki vagy, hogy lepontozol minket <3 Minek írsz ki ilyen kérdést, hogy ha nem vagy elég érett ahhoz, hogy elfogadd a válaszokat?
Inkább legyél hálás a szüleidnek, hogy nem engednek át...
#3 azért aranyom, mert egy szülő azt még elfogadja, hogy szerelmes a lánya, sőt feltehetően már szexelt is, de azt már nehezen, hogy erre úgy adja az áldását egy három hónapos kapcsolat esetén, mintha a lánya és a fiú már örökre egy párt alkotnának
tudod a szülő nem arra vágyik, hogy a lányát dugja valaki pár hónap után, hanem arra, hogy a lányának boldog élete legyen ... és igen, minden szülő volt szerelmes, és ezt nem felejtette el, de azt sem, hogy ez bizony elmúlik és jön másik - sok esetben - és a lánya azzal is összefeküdne 3 hónap után
szülőként azt sem tartom jó válasznak, hogy "majd akkor azt csinálsz amit akarsz, amikor a saját életed éled a saját magad tartod el", mert nem, nem erről van szó ... szülőként én is nehezen tudom feldolgozni a világ és az érzelmek, erkölcsök elsilányosulását, bár csak fiaim vannak, és normálisak ... ha ennyi idősen akartak volna lánnyal aludni - vagyis mintegy hivatalossá tenni a kapcsolatukat - nem engedtem volna
ja, és köszi fent a 0 pontot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!