Mit tegyek, hogy együtt aludhassunk?
3 hónapja vagyunk együtt, de 4 évig udvarolt nekem.
A szüleim lerendezik egy "csak mert"-tel.
Én 17/L, ő 20/F
én is 18+ felett, de az hogy egy pasi 4 évig vár egy kézfogásra...ne röhögtess
am. meg ti is szexeltetek, nem vártatok az esküvőig, szóval köszi az értelmetlen választ
Azt értsd meg, hogy lehet, hogy neked 4 éve udvarol, de ha a szüleid még csak pár alkalommal találkoztak vele, nem elvárható tőlük, hogy aludni is beengedjék a lakásba.
Én azt tanácsolnám - ha már ez a kérdés, hogy mit tegyél -, hogy igyekezz minél több alkalmat teremteni, hogy a család megismerje-megkedvelje a párodat. Ha már kedves ismerősükként gondolnak rá, szívesebben be fogják engedni a házukba is, ebben biztos vagyok. Ha a párod 4 évet várt az első kézfogásig, akkor az a pár hónap, míg a szüleid összebarátkoznak vele, igazán nem nagy idő. ;)
Aludjatok akkor náluk.
Én soha nem vittem haza aludni pasit, amíg otthon voltam. Nem akartam abba a kellemetlen helyzetbe hozni a szüleimet, hogy reggel, azon a két napon, amikor a hétvégén pihenni tudnak, egy számunkra idegent (most attól, hogy bemutattad esetleg, nem lesz kevésbé idegen) kelljen kerülgetni, kiszolgálni (nyilván egy "vendég" mellett nem fognak szó nélkül elmenni, mintha ő lenne a láthatatlan ember...) alkalmazkodni hozzá, kerülgetni wc-re ment stb. Kellemetlen, kényelmetlen! Nyilván a tinik is szexelnek, oldjátok meg máskor, az együtt alvást ,egy hagyjátok meg a felnőtteknek, meg akkorra, amikor már nem kell apuci-anyuci engedélye, meg nem az ő nyakukra hoznád.Mindjárt betöltöd a 18-at, mehetsz egyetemre, elköltözhetsz, szabad a pálya, vagy mi a francér nem hozzá mentek?
ha annyira szeretnéd ezt, akkor hazudj!!
mondd a szüleidnek, hogy az egyik pénteken át mehetsz-e a barátnődhöz aludni de igazából nem oda mész hanem a fiúhoz
(de figyelj a részletekre is, olyan barátnődet válasz aki megbízható és ha az anyukád megkérdezi őt akkor azt mondja hogy "igen itt volt nálunk(te)"
(utóirat: én nem szoktam ilyeneket tenni de ha muszáj akkor megtenném ha nem engedné az anyukám: nekem 95% hogy megengedné azt hogy nála aludjak(nincsen nem is volt barátom én majd 18 évesen szeretnék csak azért hogy a tanulás mellet ne érjen engem csalódások)
:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!