Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy győzzem meg anyámat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy győzzem meg anyámat, hogy együtt aludhassunk?

Figyelt kérdés
Mondtam anyukámnak, hogy szombaton a barátom szeretne nálunk aludni. Anyukám erre azt válaszolta, hogy rendben a másik szobában. Mondtam neki, hogy szeretnénk filmet nézni és had aludjunk együtt, mert ez arról szól, hogy beszélgetünk, hülyéskedünk, különben nem lenne értelme az másiknál alvásnak. Ő erre lényegében azt válaszolta, hogy nem itt kéne szexelni.Mondtam neki, hogy nem akarunk semmi olyat csinálni, és ha akarnánk akkor nem olyankor jönne át mikor itthon vannak, de így se nagyon hajlik a dologra. Hogyan tudnám meggyőzni szerintetek?
2010. ápr. 11. 11:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2010. ápr. 11. 11:16
 2/9 A kérdező kommentje:
17
2010. ápr. 11. 11:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem sincs úgy értelme ott aludnia, hogy a másik szobában alszik... épp az benne a jó hogy együtt lehettek éjszaka is. Kérdezd meg tőle hogy amikor ő volt fiatal nem aludt ott nála a pasija? És ha ott aludt, ugye nem külön? Mondjuk úgyis előadja majd hogy ő milyen jó kislány volt, de hátha elgondolkozik rajta és magába száll!
2010. ápr. 11. 11:21
 4/9 anonim ***** válasza:

Mondd neki,hogy felnőttél, éshogy az a lényeg hogy ájszaka átöleljen vagy valami ilyesmi,éshogy nagyon szeretnéd,szexelni meg nem akkor jönne,ha a másik szobában ő alszik?

Szűz vagy még?Jól kijön egyébként a muterod a barátoddal?

2010. ápr. 11. 11:34
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok már szűz, de ezt anyukám nem tudja. Egyébként jól kijönnek, anyukám bízik is a barátomba, mert vele szinte bárhová elenged, szóval nem értem, hogy ezt mért nem akarja megengedni. =/
2010. ápr. 11. 11:48
 6/9 anonim ***** válasza:

Na majd én megmondom :D

Mondjad apukádnak h dugja meg rendesen anyukádat, és akkor jó napja lesz, majd ezután dobd fel a témát :)

2010. ápr. 11. 12:14
 7/9 anonim ***** válasza:

Tálalj ki anyukádnak. Mond neki hogy nem vagy már szűz és már párszor berakta neked a barátod a véreres f@szát a p.nádba. xD

Ha ezt így tálalod neki akkor tuti hogy megengedi.:D

2010. ápr. 11. 13:44
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen, Valahogy a szülők azt hiszik, hogy csak éjszaka lehet szexelni. Pedig most belegondolva, ki akarná olyan körülmények között elveszteni a szüzességét, hogy közben a szülők a szomszéd szobában tágra nyitott fülekkel hallgatják? Ugyan már. Magyarázd el neki, hogy gondoljon már bele...

Amúgy vannak ilyen szerencsétlen szülők, pl barátnőméknek addig külön kellett aludniuk (25 éves a lány, 28 a srác), amíg a fiú el nem jegyezte, De ez azért volt, mert a lány anyja szűzen ment férjhez, és a barátnőm mesélte, hogy szerinte még az is csoda, hogy őket kettejüket összehozták, annyira nem érnek egymáshoz a szülei. Szóval ott azért nem akarta anyuci a dolgot, mert neki a szex csak gyötrődés, és tulajdonképpen ő jót akart a maga módján...

2010. ápr. 11. 14:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg, hogy ő hány évesen aludt először együtt a barátjával!
2010. ápr. 11. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!