Anyukam nem engedi, hogy 19 evesen a baratommal aludjak,
hogyan gyozzem meg, hogy együtt aludhassunk?
Figyelt kérdés
Baratomnak van alberlete es rengetegszer ottvagyok, de folyamatosan hívogat es zaklat edesanyam, hogy jol vagyok e, meg siessek haza es behisztizik ha 7utan jovok haza es fenyeget, hogy eltilt a baratomtol.. Ez szerintem nem normalis dolog mivel felnott vagyok mar.. Hogyan gyozhetnem meg?
Eltiltani nem tud.Ha hivogat kapcsold ki a telefont.
2019. szept. 2. 09:18
22/29 anonim válasza:
Akkor ülj le és mondd el az anyukádnak, hogy komolyan veszed az érettségit és a párod is segít benne. Ígérd meg, hogy nem megy a jegyeid romlására az, hogy egyre többet vagy nála.
Állj ki magad mellett. De tényleg ne cseszd el az utolsó évet, a saját érdeked miatt.
Egyébként érettségi után simán összeköltözhettek, már csak addig kell kibirni ezt a szigorúságot.
2019. szept. 2. 09:53
23/29 anonim válasza:
...és majd rájössz, hogy az érettségi pont semmire sem lesz elég
2019. szept. 2. 12:45
24/29 anonim válasza:
Amúgy mi az, hogy nem engedi? Azt csinálsz, amit akarsz, nem kell meggyőzni. Nem értem a szülők milyen jogon szólnak bele a szexbe, mintha ők nem csinálták volna! Jó hogy nem tesz rád egy erényövet. Nagyon káros, ha ennyire visszafognak, neked meg ebben a korban lázadni kellene egy kicsit legalább. Leszakadni a cumisüvegről.
2019. szept. 2. 12:54
25/29 anonim válasza:
Pedig ezek közt van a megoldás, az mellékes, mikorra tudod megvalósítani, kiverekedni. Ha 59 éves korodra, akkor is ezekkel fogsz operálni.
Az nem szerencsés, hogy középiskolásan van párkapcsolatod, nehéz a kettőt egyszerre, én nem is tudtam volna. Nagyjából egész embert kíván mindkettő, még az egyetem is.
Hogyhogy 20 évesen érettségizel?
2019. szept. 2. 15:34
26/29 anonim válasza:
A kérdező kommentje:
eleg felnott es felelossegtudatos vagyok mar.
Ha így lenne, akkor nem kérdezősködnél...
2019. szept. 2. 16:14
27/29 anonim válasza:
Amikor elmész, mond meg neki konkrétan, hogy hánykor fogsz hazajönni, hogy tudja, mire számíthat. A telefont meg kapcsold ki vagy némítsd le, és kész. Ha kérdezi, miért nem vetted fel, mondd, hogy színházban vagy moziban voltatok; ott úgyis kikapcsoltatják a telefont, szóval még csak meg se sértődhet, amiért nem vetted fel.
2019. szept. 2. 21:07
28/29 anonim válasza:
Kérdezô, Édesanyád azért kezel 10 évesként, mert úgy viselkedsz.
2019. szept. 2. 22:04
29/29 anonim válasza:
Hogyan alakultak a dolgok, kérdező? Anyukád később engedte, hogy a barátodnál aludjál?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!