Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál ahhoz, ha a fiad...

Mit szólnál ahhoz, ha a fiad elmondaná hogy egy fiúval van együtt párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

El tudnád fogadni?

Engednéd neki hogy elhozza a barátját hozzátok bemutatni?

2022. nov. 6. 19:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/115 anonim ***** válasza:
22%
A válasz mindkét kérdésre az, hogy nem.
2022. nov. 6. 22:51
 22/115 Darius- ***** válasza:
96%

Logikusan hozok dontéseket.

Nem tudnam megvaltoztatni és mivel ettol lenne boldog elfogadnam.

2022. nov. 7. 00:32
 23/115 anonim ***** válasza:
89%
Egy normális anyának az ilyesmi nem meglepetés! A legtöbb mire kiderül már rég tudja hogy az ő fia más! Örülnék a boldogságának.
2022. nov. 7. 11:05
 24/115 anonim ***** válasza:
83%
Senki se tudja. Kibicként könnyű tetszetőset válaszolni, amikor meg kész tények elé van állítva a szülő akkor "hivatalból" elfogadja. Mennyire őszinte az egy más kérdés. Már megint itt van a kivagdosó ember😃. Valószínüleg családi eseményre ehhez gyenge gyomrú ember nem egyedül megy hanem közvetlen hozzátartozóival. Majd a házastársa/testvére/gyereke/szülője hagyná hogy kidobja a hozzátartozóját valami túlpörgő... akkor sem ha neki személy szerint engedékenyebb a világnézete
2022. nov. 7. 11:10
 25/115 anonim ***** válasza:
95%
Már hogyne tudná az ember.. csak tudja hogyan áll a melegekhez. Én biztosan mondom hogy simán elfogadnám. A homofóbok is tuti biztosak benne hogy nem, vagy bántanák is a gyereküket.
2022. nov. 7. 11:33
 26/115 anonim ***** válasza:
89%

8-as!

Nem biztos, hogy attól félsz, a faluban atrocitások érik Őket, hanem inkább attól, hogy téged szólnak meg, hogy milyen fiút neveltél!

2022. nov. 7. 11:38
 27/115 anonim ***** válasza:
72%
Hadd kérdezzem már meg, hogy miért is lett lepontozva a válaszom. Nem mintha érdekelne a százalékos eredmény, csak nem értem. Fel lett téve egy eldöntendő kérdés, amire igennel, vagy nemmel lehet válaszolni. A nem miért is nem hasznos válasz?
2022. nov. 7. 15:24
 28/115 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ezt egy szülő úgy is tudja, de minimum érzi, ha a fia meleg. Csak egyeseknek fontosabb a "falu" véleménye sajnos.
2022. nov. 8. 02:46
 29/115 anonim válasza:
91%

Normális szűlői felfogással elkellene fogadni te ezt nem kérted igy születtél

És igen elkell fogadnia nem egyszerű de a gyereke vagy .

És tudom mert nálunk is van a családon belül aki most válalta fel,nehéz volt neki is ezt elmondani de mindenki elfogadta olyanak amien

Ettől nem leszel se több se kevesebb

2023. jan. 13. 23:29
 30/115 anonim ***** válasza:
96%
Hát, nem verném a seggem a földhöz örömömben, de mindenben támogatnám, mert az én gyerekem!!!
2023. jan. 15. 23:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!