Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál ahhoz, ha a fiad...

Mit szólnál ahhoz, ha a fiad elmondaná hogy egy fiúval van együtt párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

El tudnád fogadni?

Engednéd neki hogy elhozza a barátját hozzátok bemutatni?

2022. nov. 6. 19:04
 71/115 anonim ***** válasza:
92%
Félteném, hogy bántani fogják emiatt.
2024. márc. 8. 21:22
 72/115 anonim ***** válasza:
29%
Envinnem k*rvazni. Ha rakap a puncira akkor eszebe sem jut a "baratja"
2024. márc. 23. 03:10
 73/115 anonim ***** válasza:
64%
Kurvázni a cikibb.
2024. márc. 28. 20:41
 74/115 anonim ***** válasza:
64%
Aki szülőként a gyerekét qrvázni viszi az szülőként egy csőd.
2024. márc. 30. 17:18
 75/115 anonim ***** válasza:
88%
Nem kívánt terhességtől nem kellene tartanom.
2024. márc. 30. 19:39
 76/115 anonim ***** válasza:
80%
Emberként is csőd aki kurvázik.
2024. márc. 31. 14:10
 77/115 kov74 válasza:
100%
Nem vagyok homofób de nem örülnék neki azért mert sztem ezek a dolgok elég megosztóak, rengeteg helyen rengeteg körülményben máshogy ítélnék meg őt is és a nemi identitását is. Az emberek többségében elég ostoba és oktondi lények. Hamar ítélkeznek de a saját hibáikat képtelenek meglátni. Természetesen ha már így hozná a sors nem tiltanám neki, ez nem egy olyan dolog amit csak úgy megtilthatsz.
2024. máj. 26. 16:51
 78/115 anonim ***** válasza:
32%

49-es: teljesen egyetértek veled.

Én ebben a helyzetben nagyon szomorú lennék. Nem tagadnám ki a gyerekemet, de elvárnám, hogy tartsa tiszteletben a beállítottságomat, nézeteimet, és ne kényszerítse rám a párját.

Egy szülőnek az égvilágon mindent el kell fogadni, még akkor is, ha az fájdalmat okoz neki? Egy szülő nem lehet őszinte?

Egyébként az a véleményem, ami Vekerdy Tamásé, hogy minden emberben megvan a vonzódás mindkét nemhez, természetesen nem egyenlő mértékben. Ebből következik, hogy bárkit el lehet csábítani a saját neméhez tartozó által, ha a csábító elég rámenős, és a csábított elég gyenge.

És a csábítót nem látnám szívesen az otthonomban. A gyermekem felnőtt, azt tesz, amit akar, a saját felelősségére, de nekem is szabadjon a saját nézeteim szerint élni, és ne kelljen jó képet vágnom ahhoz, amitől legszívesebben megölném magam.

Sajnos a melegek kényszert éreznek, hogy tudassák az egész világgal a helyzetüket. Lehet, hogy ez azért van, mert ők is érzik: nem helyes úton járnak.

Ez az egyetlen kérdés, amiben egyetértek a kormánypárttal, nem szabad hagyni, hogy előbb-utóbb az legyen elfogadott, ha valaki meleg, és az legyen üldözendő, aki ezt nem helyesli.

2024. jún. 30. 07:35
 79/115 anonim ***** válasza:
25%

78-as vagyok: természetesen ha valaki eleve úgy születik, hogy homoszexuális, az más kérdés.

De ha valaki addig a másik nemmel járt, önként, dalolva, sőt, házasságot is kötött vele, az nem születésénél fogva meleg. Őt elcsábították. Sajnálatos.

Mert nem természetes.

2024. jún. 30. 07:39
 80/115 anonim ***** válasza:
82%
78-as elég önző a szemléleted hogy a gyereked tartsa tiszteletben a szemleleted mert szent szülő nem tudja elfogadni a tény hogy a szexuális irányultság nem választható.
2024. júl. 13. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!