90-es. Tök mindegy hogy neked mi undorító, ha a gyerekedről van szó akkor bizony kénytelen vagy elfogadni, mert az hogy meleg/leszbikus sem ő, sem te nem választottad. Amúgy meg az a kedvencem hogy csomó hetero undorodik ettől de a barátnőjevel analozik.
okt. 6. 08:36
92/115 anonim válasza:
91-es: ezt meg honnan veszed? Egyébként az is undorító.
okt. 6. 15:53
93/115 anonim válasza:
Ha a gyerekemről lenne szó, még jobban fájna, hogy ilyen undorító dolgokban vesz részt.
Sokan azt írják, hogy így boldog. Honnan tudják? Azért sok minden más kell a boldogsághoz, nem csupán a szex.
okt. 6. 15:54
94/115 anonim válasza:
Pont lesz*rja mindenki hogy neked fáj, ez a gyereked élete, nem a tiéd. Ő neki kell együtt élni azzal hogy a társadalom döntőtöbbsége primitív és betegségnek tartja.
okt. 6. 18:49
95/115 anonim válasza:
#93-as
Van fiúd vagy barátnőd,ha van akkor te meg azért vagy undorító.
Mondja ezt egy olyan akinek sosem volt még partnere még is elfogadja a melegeket.
okt. 7. 00:37
96/115 anonim válasza:
95-ös: csak személyeskedni tudsz.
okt. 7. 06:19
97/115 anonim válasza:
Nem lennék feldobva mert ebben az országban melegnek lenni nem túl irígylésre méltó.
Kéne egy kis idő amíg megszokom a gondolatot. De aztán persze felhozhatná. Ez van. :)
nov. 28. 19:09
98/115 anonim válasza:
Fiam van. Kellene idő, hogy feldolgozzam és természetesnek vegyem a helyzetet, de emiatt nem zavarnám el, vagy tagadnám ki és hasonlók, hiszen a gyerekem, akit szeretek.
dec. 15. 11:38
99/115 anonim válasza:
Biszexuális nő vagyok, nekem is volt lány szerelmem anno, és boldog lettem volna, ha akkor összejöhetek vele. Ha lenne egy meleg fiam, aki ebben szerencsésebben járt nálam, én nagyon örülnék, hogy boldog az egyik legfontosabb ember az életemben, az én kis kincsem. Ugyanúgy állnék hozzá, mintha barátnője lenne és őt akarná bemutatni.
dec. 16. 04:49
100/115 anonim válasza:
Szerintem sokan magukra erőltetik a megértő anya szerepet, mert úgy vélik, hogy ez az elvárás.
Holott a homoszexualitás az életnek ellentmond. Bárki bármit is beszél, és bármennyire akar "megértő és elfogadó" lenni.
Az élet rendje, hogy ellenkező nemű párt válasszunk, és szaporodjunk, amennyiben az egészségünk megengedi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!