Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál ahhoz, ha a fiad...

Mit szólnál ahhoz, ha a fiad elmondaná hogy egy fiúval van együtt párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

El tudnád fogadni?

Engednéd neki hogy elhozza a barátját hozzátok bemutatni?

2022. nov. 6. 19:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/115 anonim ***** válasza:
100%

Azon agyalnék hogy adagoljam be az apjának hogy ne kapjon infarktust :D viccen kívül a férjem nehezen viselné, te ha tudom hogy a gyerekem komolyan gondolja akkor kiállnék mellette. én természetesen meglepődnék, de próbálnám teljesen higgadtan kezelni a helyzetet. És nagyon remélem hogy a gyerekeim ha annyi idősek lesznek tudni fogják hogy ilyen vagyok, es bizalommal fordulnak majd hozzám.

Ha te vagy az említett gyerek, neked kell érezni de legalabb sejteni, hogy milyenek a szüleid. Ha kapcsolatban van valakivel és meg akarnám ismerni a választottját, legyen az fiatal, idős, csúnya, szép, beteg vagy egészséges, fiu vagy lány :)

2023. febr. 12. 23:27
 32/115 anonim ***** válasza:
91%

Nekem nincs gyerekem.

viszont azt gondolom, ha lenne, egyszerűen elképzelhetetlen, hogy ne vegyem rajta észre, hogy meleg. Ha pedig meleg, akkor nyilván fiúval lesz kapcsolatban. mert az emberek vágynak a kapcsolatra, tehát előbb-utóbb lesz valakije.

Nem örülnék, ha ratyi lenne a gyerekem, de mit tudnék vele tenni? tagadjam ki? emiatt biztosan nem tenném. bemutatgatásokra, dugópajti odahordásokra akkor se lennék kíváncsi, ha heteró lenne.

2023. febr. 13. 02:33
 33/115 anonim ***** válasza:
95%
termeszetesen. Kit es miert zavar vagy erdekel, mit csinal a legintimebb reszeben az eletenek? Kinek art ezzel? A gyerekem= az szamit, hogy boldog legyen es ne artson masnak. Boldog? Igen. Art ezzel valakinek? Nem. Tud valtozni? Nem. Ennyi.
2023. febr. 28. 19:56
 34/115 anonim ***** válasza:
83%
Elfogadnàm hisz nálunk mindenki meleg
2023. ápr. 10. 10:52
 35/115 anonim ***** válasza:
97%
Ugyanúgy szeretném, hiszen a gyerekem.
2023. ápr. 10. 12:31
 36/115 anonim ***** válasza:
97%
Megköszönném, hogy megtisztel a bizalmával!
2023. ápr. 10. 15:06
 37/115 Setőfi Pándor 001 válasza:
95%
Nálunk teljesen elfogadott lenne. Szeretnénk megismerni a barátját minden féle képpen, habár ugyan úgy lennének elvárások tőle mint egy normális családban.
2023. ápr. 10. 15:48
 38/115 anonim ***** válasza:
5%
"Inkább ha lehet a pin@t ,mègha undorral is!
2023. ápr. 10. 21:23
 39/115 anonim ***** válasza:
100%
21:23-as, oszt miért?
2023. ápr. 25. 09:22
 40/115 anonim ***** válasza:
86%
Nem örülnék neki, nem is tudom mit mondanék, nem gázolnék a lelkébe, de szerintem nem helyes ez. De ő érzi hogy mit akar.. Annak örülnèk hogy megbízik bennem és elmondja!!! Kiállnék érte úgy ahogy eddig, ő mindig az én fiam marad
2023. máj. 31. 08:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!