Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál ahhoz, ha a fiad...

Mit szólnál ahhoz, ha a fiad elmondaná hogy egy fiúval van együtt párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

El tudnád fogadni?

Engednéd neki hogy elhozza a barátját hozzátok bemutatni?

2022. nov. 6. 19:04
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/115 anonim ***** válasza:
29%
Elvinnem k*rvazni.
2023. júl. 19. 03:34
 52/115 anonim ***** válasza:
18%
Èrtem èn hogy csávó ,de legalább pin*ja van??!
2023. júl. 22. 15:54
 53/115 anonim ***** válasza:
83%

Persze, hogy elfogadnam. Elvileleg raadasul sejtenem is. Ahhoz nagyon vaknak kell lenni, hogy gyerekkortol ne tunjon fel, mas ez a gyerek.

Ha megsem tunt volna fel, akkor meglepne, ahhoz ido kellene, hogy megszokjam, de nem lenne bennem ellenerzes.

De nagyon elvakultnak erzem azt a szulot, aki komolyan nem vette eszre.

2023. aug. 29. 19:04
 54/115 anonim ***** válasza:
79%

Mit tudnál tenni, elveim szerint ez egy születési eltérés, tehát be kell látni, hogy valaki fiúnak születik, valaki lánynak születik, valaki a kettő között.

Azt nem szabad mondani, hogy "születési hiba" mert 1000 megvadult troll haragja szabadul rám a Gyakori Kérdéseken.

A genetika, illetve evolúció kis viccei és így jártál. Nem tehetsz ellene semmit.

2023. aug. 29. 20:26
 55/115 anonim ***** válasza:
71%
20:26-os, a transzneműséget ne keverjük a melegséggel, mert teljesen más.
2023. szept. 18. 11:16
 56/115 anonim ***** válasza:
91%
Addig még valaki ebben a helyzetben nincs,nem tudja milyen ez.Én ebben voltam,csak lányommal.Aki szereti a gyerekét,az elfogadja.Nyilván nem könnyű ezt az egész dolgot megemészteni első hallásra,mikor a gyerek eléáll a szülőnek és közli.Nekünk nincs ilyen a családban,csak lányom.Igazából sejtettem hogy a lányokhoz vonzódik,de annak ellenére sem mertem feltenni neki a kérdést,hogy jó a viszony közöttünk.Megvártam,még elmondta magától.Attól még szeretem,és a gyermekem marad,azért mert nem a másik nemhez vonzódik.
2023. szept. 18. 15:57
 57/115 anonim ***** válasza:
88%

56 - Jó fej vagy!!!

Éljetek boldogan!

2023. szept. 18. 22:17
 58/115 anonim ***** válasza:
86%
Miért ne? A szexualitása a gyereknek annyira privát magánügye, hogy még nekem sincs közöm hozzá. Ha ő mégis bizalmasan beavat ebbe, akkor én inkább megtisztelve érezném magamat. Ha pedig felhívja a srácot, vele is kedves és elfogadó lennék.
2023. szept. 19. 11:09
 59/115 anonim ***** válasza:
68%
Semmit, nálunk a családban ez megszokott. Tesomnak azonos nemű élettársa van.
2023. okt. 21. 11:42
 60/115 anonim ***** válasza:
100%

2-nek igaza van. Azért ez mindenkinek furán hatna, és sokaknak időbe telne, mire elfogadná.

10-nek meg azért van igaza, mert aki őszintén leírja ezt, azt meg lepontozzák. Az a baj, hogy "nyílt színen", mások előtt prűdek vagyunk, a "zárt ajtók mögött", anonim módon meg nem. Félünk felválallni a nézeteinket. Nem vagyok a melegek ellen,de kevesen vannak akiknek megszokott dolog a homoszexuális jelenlét, ezért idő kell, amíg megszokjuk a környezetünkben.

2023. nov. 10. 10:21
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!