Mit tudok tenni az alkoholista lányommal?
Én azt látom, hogy van mit a tejbe aprítanotok. Sok gazdag családnál láttam, hogy a gyerek jó dolgában drogozni, inni kezdett. Nem kellett semmiért megküzdenie, csak bulizgatott. Itt is a leírtakból ezt látom. A sok híresség is lecsúszik, mert a sok pénz megszédíti.
Egy idő után az elvonástól fog szorongani. Pont az alkohol okozza a tüneteit.
Pszichiátriára kell befektetni. Onnan nem jöhet ki, nem tud inni.
Nekem akkor is fura, hogy 1 év után ennyi mennyiségektől kiüti magát. Nem eszik mellé?
Vagy nyugtatót is bevesz mellé?
Nem vagyunk gazdagok,nincs csilivili hazunk,markas autonk.Keresetből élünk,nem vállalkozók vagyunk.Talán az a baj, hogy túl korán elengedtem bulizni... (16 év)?Sokat gondolkodom rajta,mit kellett volna másképp tennem.
Nem akar befeküdni kezelésre, az a gond és mivel nagykorú,megteheti.Mindig elengedik.
Most voltam pszichológusomnál. Azt mondta, hogy az alkoholista hajlam csak egy hajlam, és a környezet miatt lesz valaki alkoholista.
Meg azt is mondta, hogy ha valaki rosszat teszik a másik emberrel, ott is valami probléma húzódik meg a háttérban. Nem létezik rossz ember.
Tehát még ha a kérdező is baszott el valamit, nagyon nem rossz szándék vezérelhette.
Gondoltam érdekességképp megemlítem
94: ha visszaolvastál, levehetted, hgoy az alkoholizmus már csak egy okozat a lánynál. Súlyos pszichés állapotban van, arról nem írt a kérdező semmit, hogy azok a tünetek mikor és miért jelentek meg nála.
Csak az alkoholizmusról ír, ami már egy következmény.
92: nem vagytok gazdagok, de pár órával előtte meg írtad, hgoy 300 m2-es házban éltek....
Azon kívül: a suliban nem tűnik fel senkinek, hogy állandóan másnapos, kiütött a lány...???? Hogyhogy nem rúgták még ki?
Pont erre írtam. Gazdagok. A csaj meg jó dolgában megveszett mert van 300k-ja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!