Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy otthon elvégzett apasági...

Egy otthon elvégzett apasági teszt lehet hibás?

Figyelt kérdés

A lány azt állítja, hogy 100%, hogy az enyém, viszont egyszer megcsaltuk egymást (hosszú történet, hogy miért). Vagyis inkább akkor szünet volt 1-2 hétig, szóval nem is igazán megcsalás volt csak bosszú, de ez nem lényeg.

Terhes lett, de azt mondta védekeztek és egyszer volt. Nem akar tőlem se pénzt semmit, de azt állítja, lehetetlen, hogy nem az enyém. A gyerek tényleg hasonlít rám is, kis tesómra még jobban...

Azt tudni kell, hogy nekem van pár betegségem. Ezek megzavarhatnak egy tesztet, pl. hogy hibásak a gének? Elronthattuk mi otthon? Van bármi remény? Kevésszer ért belül a számhoz a pálca és a fogamhoz is hozzáért.

16 markerből 9 különbözik, ez túl sok ahhoz, hogy bármi remény legyen, ugye?

2022. okt. 6. 13:34
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
100%

Az apasági tesz "Egyszülös" módszerrel nem ad semmiféle megbízható eredményt. Az egyetlen, amit megtudhatsz ilyen módon, hogy nem 100 %-ig lehetetlen, hogy te légy az apa.

VAGY a KÉT szülöt kell tesztelni együtt, VAGY - és ez a biztosabb - hivatalos tesztet csináltattok.

2022. okt. 7. 08:24
 62/69 anonim ***** válasza:
78%

Ő hazudik, te nem bízol benne...

Én ebben a helyzetben azon lennék, hogy 100%-ra kizárhassam, hogy én vagyok az apa - aztán dobnám is a csajt, és oldja meg az életét a másik pasival.

2022. okt. 7. 08:30
 63/69 anonim ***** válasza:
93%

Nem hiszem, hogy csak úgy kérhetne pénzt - ha tied a gyerek, és nem fizetsz gyt-t, akkor bírósági úton köteleznek rá.

Ha megpróbálod perre vinni, egs, de a perköltségen kívül semmit nem érsz majd el.

2022. okt. 7. 08:31
 64/69 anonim ***** válasza:
100%

"Megértem, hogy rossznak állítjátok be, de ő nem az, még ezekután sem..."

Itt mindkettőtök éretlen. De leginkább az, aki ezt a szünetes baromságot felvetette. Most ihatjátok a levét az egésznek.

Nem utólag kéne keseregni. Előre kellett volna gondolkodni.

2022. okt. 7. 09:34
 65/69 anonim ***** válasza:
100%

#32 "Csak egyszerűen elszúrtuk, az egész életünket egyetlen egy rossz döntés miatt..."

Nem gondolnám, hogy ez egyetlen rossz döntés volt. Ez sok rossz döntés együttes eredménye. Eleve már döglődött a kapcsolatotok. Érdemben ezen nem tudtatok javítani, ezért jött ennek az agyament "szünetnek" az ötlete. Amibe szintén nem gondoltatok bele, hogy az csak a problémákat szüli. A szünet meg azért szünet, mert akkor nem vagytok egymáshoz kötve, szabadon azt csinálhattok, amit akartok, és még csak beszámolni sem vagytok kötelesek róla. Mintha idegenek lennétek egymásnak. Ezután - az addigi problémákat nem megoldva - újra összejöttetek. Aztán meg ment a marakodás a gyerek miatt. Aztán meg emiatt egymás becsmélése. Meg ha már a hibák sokaságánál tartunk, a bénán levett minta is technikailag egy hiba. De a legnagyobb hiba: egy döglődő kapcsolatban fél vállról venni a védekezést. Ha húztál volna gumit, akkor most nem lenne probléma. Igaz, gyerek sem lenne. Ha meg mégis, akkor egyértelmű lenne, hogy nem a tiéd.

Ezt nagyon sok helyen elszúrtátok. Nem egyetlen hiba miatt kerültetek ide.

#34 "az akkor is gáz hogy 2 hétig szüneten vagytok, és ő felcsináltatja magát valami faszival"

Eleve ez a dedós "most két hétig nem szeretjük egymást, nem is ismerjük egymást, aztán meg utána dúl a love újra" egy baromság. Az, hogy ez alatt a "most épp tökre nem vagyunk együtt" időszak alatt ki merre kacsintgat, az már egyéni probléma. Hiszen "szüneten" vannak. Az, hogy derogál gumit húzni, amikor nem akar gyereket, na, az a gáz.

#53 "De előfordulhat olyan, hogy a genetikusok nem tudták, hogy az most anyai vagy apai?"

Újabb hiba, hogy a megfelelő tudás nélkül akartál értelmezni egy eredményt. Laikusként azt nem tudhatod, hogy egy számadat mit jelent.

Amúgy: egy gén nem fogja elmondani, hogy az most az apától, vagy az anyától származik.

#54 "mivel a férfi meg a női genetika különböző"

Dehogy.

Egyedül a nemi kromoszómákra igaz ez. A maradék 22-re nem.

#57 "A szünetelés inkább kisebb ferdítés"

Na, itt már kezd nagyon szánalmassá válni a történet.

Kezd dinamikusan alakulni a sztori úgy, hogy abból te minél jobban jöjj ki.

De mondjuk ki nyíltan: akkor vagy most hazudsz, vagy eddig.

"inkább viták voltak előtte, durvák"

Mondjuk akkor ha nem volt szünet, de közben mégis volt... áhh, már kezd túlságosan szappanoperába átmenni a dolog. :D

Miről ment a vita? Mert mondjuk azokat kéne megoldani. Vagy inkább: kellett volna.

"ki emlékszik már arra, hogy majdnem 1 éve melyik nap..."

Azért nagyjából csak megy behatárolni, hogy mikor dugtad utoljára az asszonyt. :D Nem napra, órára pontosan kell tudni... de azért az ember emlékezni szokott, hogy mikor milyen szinten állt a kapcsolata.

Amúgy meg a kapcsolatotok szempontjából talán mindegy is, hogy mi az eredménye. Az ilyen "ha tőlem van, akkor szeretlek, imádlak, ha nem, akkor meg menj a fenébe" jellegű hozzáállás világosan mutatja, hogy ez már rég nem kapcsolat. Ha tőled is van a gyerek, folytatni egy működésképtelen kapcsolatot csak ahhoz vezet, hogy egy veszekedésekkel, bizalmatlansággal, és gyűlölettel teli környezetben fog a gyerek felnőni. Ezzel három életet fogtok egyszerre tönkretenni. Van, amikor búcsút kell mondani. A ti kapcsolatotok egyszerűen nem működik. Akárhogy is lesz, ti soha nem fogtok egy meghitt, szerető családot alkotni. Így pedig a kérdés az, hogy mi a legkevésbé rossz? A gyereknek is jobb, ha kéthetente látja az apját, mint az, ha minden nap, csak éppen negatív szereplőként.

Ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Csinálatssátok meg a tesztet, aztán ha a tiéd, akkor tarts igényt a láthatásra, meg fizesd a gyerektartást, ha meg nem, akkor szűnjetek meg létezni egymás számára. És mindenki élje tovább a saját életét. A tanulságokat meg vonjátok le, hogy a következő kapcsolatotok ne így végződjön.

2022. okt. 7. 10:08
 66/69 A kérdező kommentje:

Felhívtunk 2 céget is, akik szerint az apai meg gyerek minta elég, mégis van itt rá példa, hogy nem, nem elég, és lehet tévedni, főleg egy otthon elvégzettel.

Megcsináljuk újra, rendesen, ez lett a döntés. A gyerek érdekeit nézem, mert itt jobb helyen lenne és már mindenki szerette (szereti).

Ha az jön ki, hogy az enyém, akkor megbeszéljük a történteket, mással is megesett már, és a család érdekében megpróbáljuk elfelejteni...

Ha az jön ki, hogy nem, akkor legalább tudjuk biztosan és ennyi volt...

Az utolsónak meg annyit válaszolok, hogy nem az volt az utolsó dolog, ahogyan mondtam a teszt után mondtam, hogy vége, mehet haza... Közben rendesen együtt voltunk...

2022. okt. 7. 14:05
 67/69 anonim ***** válasza:
13%

"mert itt jobb helyen lenne és már mindenki szerette (szereti)"

Aha.

Az már biztos...

Azt ugye tudod, hogy ehhez a másik félnek is lenne némi beleszólása? A viselkedéseddel pedig pont az ő malmára hajtottad a vizet (szerencsére).

2022. okt. 7. 14:18
 68/69 anonim ***** válasza:
14%

"és a család érdekében megpróbáljuk elfelejteni..."

Mert ez így működik. És ezzel minden meg is oldódik... El is tűnik ezzel minden konfliktusforrás, ami miatt elsőre is csődbe ment a kapcsolatotok.

"nem az volt az utolsó dolog, ahogyan mondtam a teszt után mondtam, hogy vége, mehet haza... Közben rendesen együtt voltunk..."

Most meg már együtt is voltatok.

Mondom én, dinamikusan alakul a sztori. :D

2022. okt. 7. 14:22
 69/69 A kérdező kommentje:

Igen, mivel ott nagyon rosszak a körülmények, és a családja is ellene van, nem fogadják el, tegnap még csak otthon sem aludhatott, most már igen, de ablakot kell cserélnie stb., de nem írok többet, mert nem is ez a lényeg.

Azt mondta mindig is mi voltunk a családja, és elbasztuk sajnos az egészet ő is, én is.

Igen, többet érne nekem a gyerek, egy család. El tudnám fogadni, hisz ha az lesz, hogy a gyerekem, hol tudnám elnézni, hig, hogy máshol legyen és rossz helyen. Inkább túltenném magam a dolgokon, és az ő érdekében megpróbálnánk normális család lenni. Nem egy szimpla kapcsolatról van szó, ezért is mondtam, ha megint az van, hogy nem az enyém, elengedem...

Egyáltalán nem tagadtam ezt eddig, írtam már azt hiszem, hogy utána ment el, amikor az eredmény meglett...

2022. okt. 7. 14:50
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!