Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy otthon elvégzett apasági...

Egy otthon elvégzett apasági teszt lehet hibás?

Figyelt kérdés

A lány azt állítja, hogy 100%, hogy az enyém, viszont egyszer megcsaltuk egymást (hosszú történet, hogy miért). Vagyis inkább akkor szünet volt 1-2 hétig, szóval nem is igazán megcsalás volt csak bosszú, de ez nem lényeg.

Terhes lett, de azt mondta védekeztek és egyszer volt. Nem akar tőlem se pénzt semmit, de azt állítja, lehetetlen, hogy nem az enyém. A gyerek tényleg hasonlít rám is, kis tesómra még jobban...

Azt tudni kell, hogy nekem van pár betegségem. Ezek megzavarhatnak egy tesztet, pl. hogy hibásak a gének? Elronthattuk mi otthon? Van bármi remény? Kevésszer ért belül a számhoz a pálca és a fogamhoz is hozzáért.

16 markerből 9 különbözik, ez túl sok ahhoz, hogy bármi remény legyen, ugye?

2022. okt. 6. 13:34
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 A kérdező kommentje:
Így van, az anya nem volt bevonva. Tudott róla, de a tesztben nem szerepelt.
2022. okt. 6. 19:19
 52/69 anonim ***** válasza:
96%
Tuti megcsináltatnám a hivatslos tesztet. Már csak magad miatt is. De ha ez nem lenne elég, mindharmotok életet nagyban meghatározza az eredmény.
2022. okt. 6. 20:14
 53/69 A kérdező kommentje:

De előfordulhat olyan, hogy a genetikusok nem tudták, hogy az most anyai vagy apai?

Valószínűleg megcsináljuk, vagyis hát ez tenne tényleg pontot a dolog végére...

2022. okt. 6. 20:44
 54/69 anonim ***** válasza:
88%
Nyilván tudták, mivel a férfi meg a női genetika különböző. De mi itt nem vagyunk genetikusok, csak józan paraszti ésszel két dologból következtettem, hogy nem pontos a teszt mindkét szülő bevonása nélkül. Az egyik, amit a Synlab saját oldalán olvastam, a másik pedig az egyik kommentelő válasza, miszerint a hivatalos teszt megerősítette az apaságot, amit az anya háta mögött végzett otthoni mintavételes teszt előzetesen cáfolt. Biztosat viszont itt senki nem fog tudni mondani neked, egyedül a hivatalos teszt tenne pontot a végére. Ha meg nem akartok bíróságra járkálni, akkor csináljátok meg a 99,99%-os pontosságú tesztet 109 ezerért, és az anya is adjon mintát. Mást nem tudok javasolni.
2022. okt. 6. 21:37
 55/69 A kérdező kommentje:

Értem!

Rendben, köszönöm!

2022. okt. 6. 22:52
 56/69 anonim ***** válasza:
74%
Tehát szünetet tartottatok, lefeküdt valakivel, akivel állítólag védekeztek, és terhes is lett. Ez a történet kb a tankönyvi példája annak, mikor valaki félremegy, és a terhességgel próbálja visszazsarolni a kapcsolatba a másik felet. Meglepődnék, ha a tiéd lenne tényleg.
2022. okt. 7. 00:02
 57/69 A kérdező kommentje:

A szünetelés inkább kisebb ferdítés, hogy teljesen inkognitóban legyek, inkább viták voltak előtte, durvák (én hibámból), ami idáig fajult, ezenkívül minden más úgy volt, ahogyan írtam.

Egyáltalán nem próbált visszazsarolni, mert nem akkor derült ki... A teszt is ezért volt nemrég... Amint számára is váratlan lett az eredmény, inkább elment haza, addig azt mondta nyugodtan csináljuk meg, 100%-ig biztos benne (gondolom a védekezés miatt, ami egyszer volt).

2022. okt. 7. 01:33
 58/69 anonim ***** válasza:
99%
Az apasági teszt nem véletlenül nem olyan, hogy elmész a patikába és otthon megcsinálod. Szedjétek össze a pénzt közösen és csináltassátok meg szakemberekkel.
2022. okt. 7. 02:05
 59/69 anonim ***** válasza:
93%

A leletek elvileg meg kellene, hogy legyenek ügyfélkapun online. Csak mert írtad, hogy nem tudsz visszaemlékezni, hogy pontosan mikor hány hetes volt a magzat.

Mondjuk ehhez kellene az ő azonosítója is, de nem tudom, hogy segítettem-e, vagy a veszekedések alatt, mindkettőtökkel együtt volt.

2022. okt. 7. 02:12
 60/69 A kérdező kommentje:

58:

Nem patikás cucc volt, Synlabos. Rendesen laborban elemezték ki, csak mi vettük le a mintát, de hát ki tudja, hogy elrontottuk-e...

59:

Semmi jogom belépni az övébe, és mindegy is, mert ki emlékszik már arra, hogy majdnem 1 éve melyik nap...

2022. okt. 7. 04:30
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!