Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy otthon elvégzett apasági...

Egy otthon elvégzett apasági teszt lehet hibás?

Figyelt kérdés

A lány azt állítja, hogy 100%, hogy az enyém, viszont egyszer megcsaltuk egymást (hosszú történet, hogy miért). Vagyis inkább akkor szünet volt 1-2 hétig, szóval nem is igazán megcsalás volt csak bosszú, de ez nem lényeg.

Terhes lett, de azt mondta védekeztek és egyszer volt. Nem akar tőlem se pénzt semmit, de azt állítja, lehetetlen, hogy nem az enyém. A gyerek tényleg hasonlít rám is, kis tesómra még jobban...

Azt tudni kell, hogy nekem van pár betegségem. Ezek megzavarhatnak egy tesztet, pl. hogy hibásak a gének? Elronthattuk mi otthon? Van bármi remény? Kevésszer ért belül a számhoz a pálca és a fogamhoz is hozzáért.

16 markerből 9 különbözik, ez túl sok ahhoz, hogy bármi remény legyen, ugye?

2022. okt. 6. 13:34
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
100%

"A gyerek tényleg hasonlít rám is, kis tesómra még jobban..."

Volt egy idmerősöm. Amúgy mentálisan komoly gondjai vannak, de ez most lényegtelen. Volt egy barátnője. Aki miután kiismerte, hogy milyen is valójában, minden kapcsolatot megszakított vele. Rá pár hónappal a lány beleszeretett egy másik srácba. Úgy esett, hogy egy hónap múlva terhes is lett. A szóban forgó srác meg váltig állította, hogy a gyerek tőle van. Még hasonlít is rá. Sőt, még a testvérére is hasonlít. Kizárt, hogy mástól legyen. (Az, hogy akkor 12 hónapra kellett volna születnie a gyereknek, az részletkérdés. :D) Az apasági teszt egyértelműen kimutatta, hogy nem tőle van a gyerek. Erre ő előhozakodott azzal, hogy biztosan csak hamis a teszt. De perre már nem merte vinni a dolgot, mindenféle kifogást keresve. Persze. A lelke mélyén tudta, hogy akkor hitelesen kiderülne, hogy nem ő az apa.

2022. okt. 6. 15:03
 22/69 A kérdező kommentje:

Hát eléggé megoszlanak a vélemények...

Én küldtem el ez miatt. Sírva ment el, hogy mi vagyunk a családja...

Nem tudom mit tegyek... Ha csak egy kapcsolatról lenne szó, majd elmúlik, úgy lennék vele, de nem tudom még így sem 100%-ra, hogy a gyerek kié, hiába volt teszt...

2022. okt. 6. 15:04
 23/69 anonim ***** válasza:
57%

Nem a tiéd, a teszt megmondta. Nevelje fel a gyerekét és ejtsd a témát.

Egy fillért se kell erre költened már és ne legyen bűntudatod, a teszt pontos volt. A gyerek nem a tied, az anyja kuncsorogjon támogatásért a szeretőjénél. Nem vagy felelős a dologért.

2022. okt. 6. 15:08
 24/69 anonim ***** válasza:
94%

"Én küldtem el ez miatt."

És először kinek az ötlete volt a szünet?

2022. okt. 6. 15:10
 25/69 A kérdező kommentje:

Én rontottam el azt is csúnyán beszéltem vele, miközben évek óta együtt voltunk már és semmi rossz nem volt köztünk soha, de lényegtelen...

Hát nem lettem bentebb, van aki szerint csináljak, van aki szerint nem. Elment, jóval messzebb lakik, szüleim már nem fogadják el, nekem kellene odamenni...

Majd az élet rendbe teszi, szerintem túl bonyolult és sok ez ahhoz, hogy csak úgy megoldjuk mi... 😊😭

2022. okt. 6. 15:14
 26/69 anonim ***** válasza:
99%
15. A Synlab oldalán nekem az jön le, hogy csak a mintavétel otthoni, a kielemzést a labor csinálja, úgy szerepel, hogy "jeligés apasági vizsgálat" vagyis nem kell a nevedet adni hozzá. [link]
2022. okt. 6. 15:14
 27/69 anonim válasza:
96%

"Majd az élet rendbe teszi, szerintem túl bonyolult és sok ez ahhoz, hogy csak úgy megoldjuk mi..."

Azért szeretnék olyan gondtalan lenni, mint te!

2022. okt. 6. 15:18
 28/69 anonim válasza:
72%

"kuncsorogjon támogatásért a szeretőjénél."

Nyilván megpróbált most visszajönni hozzá,miután a szerető hallani se akar róla. A kérdezővel akarja felneveltetni a gyerekét és ezért megy a sírás-rívás és bűntudatkeltés,valamint a fordított pszichológia (nem akarok tőled semmit csak mellesleg itt a gyereked aki akkor fogant amikor megcsaltalak ki tudja kikkel és hányszor).

Kérdező,ne légy madár.

Csaj megpróbálta és bukott,ennyi volt a téma. Mondd meg neki hogy a teszt szerint nem a tiéd a gyerek és annak hiszel(küldhetsz neki másolatot),hagyjon téged békén.

2022. okt. 6. 15:19
 29/69 anonim ***** válasza:
86%

26-os: ha nem rendesen vették a mintát (Kevésszer ért belül a számhoz a pálca és a fogamhoz is hozzáért.), akkor az egész nem ér semmit, hiába lenne a világ legpontosabb módszere.

Ezért is értelmesebb a hivatalos teszt, mert ott szakemberek végzik a mintavételt is, ezért az eredmény megbízható.

2022. okt. 6. 15:20
 30/69 A kérdező kommentje:

Megértem, hogy rossznak állítjátok be, de ő nem az, még ezekután sem... De ez a része lényegtelen is és nem ez volt a kérdés.

Hidd el, ennyi gondom még nem volt az életemben...

Nem tudom, hogyan tovább...

2022. okt. 6. 15:24
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!