Egy otthon elvégzett apasági teszt lehet hibás?
A lány azt állítja, hogy 100%, hogy az enyém, viszont egyszer megcsaltuk egymást (hosszú történet, hogy miért). Vagyis inkább akkor szünet volt 1-2 hétig, szóval nem is igazán megcsalás volt csak bosszú, de ez nem lényeg.
Terhes lett, de azt mondta védekeztek és egyszer volt. Nem akar tőlem se pénzt semmit, de azt állítja, lehetetlen, hogy nem az enyém. A gyerek tényleg hasonlít rám is, kis tesómra még jobban...
Azt tudni kell, hogy nekem van pár betegségem. Ezek megzavarhatnak egy tesztet, pl. hogy hibásak a gének? Elronthattuk mi otthon? Van bármi remény? Kevésszer ért belül a számhoz a pálca és a fogamhoz is hozzáért.
16 markerből 9 különbözik, ez túl sok ahhoz, hogy bármi remény legyen, ugye?
Mindenki azt írja, hogy hivatalos teszt kell. Ha a tied a gyerek, akkor bőven megéri az árát, ha nem a tied, akkor meg legalább tudod. Ennyi.
Amúgy nem akarom beleültetni a bogarat a füledbe, de a kistesódra jobban hasonlít. Az az öcséd? Az unokatesóm jobban hasonlít az én anyukámra, olyan is volt, hogy egy bácsi azt hitte, hogy anyám lánya, pedig az unokahúga. De ha az öcsédre jobban hasonlít... Csak hülyéskedek. A teszt megmondja. De csak a hivatalos, nem az otthoni, amit magad elemzel, és nem is értesz hozzá igazán. Sokba kerül, de szerintem megéri.
Saját példa:
Várandós lettem a férjemtől, amint megszületett, az anyós folyamatosan piszkált minket, hogy a gyerek nem hasonlít az apjára (valóban nem, 100%-ban tiszta anyám), majd titokban csináltatott DNS tesztet, ugyanilyen házi, ami szerint nem az ő gyereke.
Ekkor ideges lettem, mondtam, hogy oké, kifizetem a hivatalos tesztet, DE, ha kiderül, hogy a gyerek a tiéd, soha a büdös életben nem láthatod, mert megaláztál minket.
Övé lett a gyerek több, mint 99.99%-ban, azóta sem láthatja. Bírósági végzést nem mer kérni, mert a benga ismerőseim megverik 😊
Érdekes sztori, mint egy vacak lányregény. Az exnő aki megjelenik egy gyerekkel de arról senki nem tudott egyáltalán, a tépelődő apa aki nem is apa de mégis, a szerelmes szál ami annak ellenére folytatódik, hogy már rég szakítottak és körbecsalták egymást. A nemes férfiú, aki majd akkor is vállalja a gyereket ha nem az övé, hiszen az igaz szerelmétől van (és valami pasitól a buliban).
A nemes férfiú azért előtte rohan rendelni online apasági tesztet a webáruházból, aztán az eredményt nem fogadja el mégsem, hisz szívszerelme szerint övé a gyermek, akit még meg is szeretett a kakukkjelölt!
Ebből telenovella is lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!