Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy otthon elvégzett apasági...

Egy otthon elvégzett apasági teszt lehet hibás?

Figyelt kérdés

A lány azt állítja, hogy 100%, hogy az enyém, viszont egyszer megcsaltuk egymást (hosszú történet, hogy miért). Vagyis inkább akkor szünet volt 1-2 hétig, szóval nem is igazán megcsalás volt csak bosszú, de ez nem lényeg.

Terhes lett, de azt mondta védekeztek és egyszer volt. Nem akar tőlem se pénzt semmit, de azt állítja, lehetetlen, hogy nem az enyém. A gyerek tényleg hasonlít rám is, kis tesómra még jobban...

Azt tudni kell, hogy nekem van pár betegségem. Ezek megzavarhatnak egy tesztet, pl. hogy hibásak a gének? Elronthattuk mi otthon? Van bármi remény? Kevésszer ért belül a számhoz a pálca és a fogamhoz is hozzáért.

16 markerből 9 különbözik, ez túl sok ahhoz, hogy bármi remény legyen, ugye?

2022. okt. 6. 13:34
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
93%
Mindenképpen normális tesztet kell csinálni. 140e a mai világban semmi. Arra meg ne alapozz kire hasonlít. A gyerek mindenkire hasonlít akire akarjuk, akármit láthatunk bele.
2022. okt. 6. 16:34
 42/69 anonim ***** válasza:
77%

"Összegyűjtöd"

Azaz összegyűjtik ketten, fele-fele arányban.

2022. okt. 6. 16:42
 43/69 A kérdező kommentje:
Szerintem megcsináltatom, maximum bukok rajta (vagyis hát nem, mert az igazság teljesen kiderül, szóval nem bukás, maximum így marad minden akkor...).
2022. okt. 6. 16:56
 44/69 anonim ***** válasza:
97%
Mindenképp jó mert nincs utána bizonytalanság és mi lett volna ha gondolatok.
2022. okt. 6. 16:59
 45/69 A kérdező kommentje:

Igen...

38-as

Megkérdezhetem,hogy a házi és a személyes melyik cégnél készült?

2022. okt. 6. 17:00
 46/69 anonim ***** válasza:
70%
Hol kapni ilyet? Ez egy vicc.
2022. okt. 6. 17:47
 47/69 anonim ***** válasza:
72%
Hasonlít rád a pulya? Akkor a tiéd. Mégsem vagy biztos benne, hogy a tiéd? Akkor csináltass profi tesztet, az megmondja. Más opció nincs, mi itt az interneten döntsük el, hogy a te gyereked vagy sem? Vicc.
2022. okt. 6. 18:24
 48/69 anonim ***** válasza:
100%

Nekem megérne ennyit, hogy tutira tudjam mi van. Ha most nem csináltatod meg, mindig ott lesz benned, hogy de mi van ha tiéd és azt sem tudod mi van vele.

Ha kiderül, hogy nem a tiéd, akkor lezárhatod magadban.

Fontos lenne tudni mikor fogant. A magzatok az első 12 hétben egyformán fejlődnek. Minden uh leleten rajta van mennyi idős a terhesség. Vagy veled is volt a szünet alatt?

2022. okt. 6. 18:29
 49/69 A kérdező kommentje:

Hát ilyenekre már nagyon nehéz visszaemlékezni, az a baj...

Talán megpróbáljuk a személyeset, más lehetőség nincs...

2022. okt. 6. 18:42
 50/69 anonim ***** válasza:
99%
Felmentem ennek a synlabnak az oldalára. Ott azt írja, hogy az anya bevonásával végzett vizsgálat az, ami 99,99 %-os eredményt ad. Tehát mindkét szülő DNS-ét összevetik a gyerekével. A 70 ezres vizsgálat csak egy szülő + gyerek, gondolom te azt csináltattad meg. Tehát ha jól értem, 16-ból 9 marker különbözhet amiatt, hogy azokat az anyai ágról örökölte a gyerek. Én a helyedben biztosra mennék, és megcsináltatnám a hivatalos tesztet,mert simán lehet a te gyereked.
2022. okt. 6. 18:46
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!