Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy otthon elvégzett apasági...

Egy otthon elvégzett apasági teszt lehet hibás?

Figyelt kérdés

A lány azt állítja, hogy 100%, hogy az enyém, viszont egyszer megcsaltuk egymást (hosszú történet, hogy miért). Vagyis inkább akkor szünet volt 1-2 hétig, szóval nem is igazán megcsalás volt csak bosszú, de ez nem lényeg.

Terhes lett, de azt mondta védekeztek és egyszer volt. Nem akar tőlem se pénzt semmit, de azt állítja, lehetetlen, hogy nem az enyém. A gyerek tényleg hasonlít rám is, kis tesómra még jobban...

Azt tudni kell, hogy nekem van pár betegségem. Ezek megzavarhatnak egy tesztet, pl. hogy hibásak a gének? Elronthattuk mi otthon? Van bármi remény? Kevésszer ért belül a számhoz a pálca és a fogamhoz is hozzáért.

16 markerből 9 különbözik, ez túl sok ahhoz, hogy bármi remény legyen, ugye?

2022. okt. 6. 13:34
1 2 3 4 5 6 7
 1/69 anonim ***** válasza:
97%

Az apasági teszt komolyabb ahhoz, hogy otthon végezhető legyen.

A mintavételnél meg mindegy hol csinálják..

2022. okt. 6. 13:45
 2/69 anonim ***** válasza:
78%

De ruhellem az ilyen pasikat... apam is azt allitotta, hogy nem vagyok az o gyereke. Pedig de, az vagyok.

Leirtal tenyeket, es megis ugy vagy vele, hogy marpedig nem a te gyerekedrol van szo. Te sem a legelesebb kes vagy a fiokban.

2022. okt. 6. 13:48
 3/69 anonim ***** válasza:
98%
Remény mire? Csináljatok egy normális tesztet, aminek a mintavételét szakember végzi el.
2022. okt. 6. 13:48
 4/69 A kérdező kommentje:
A lényeg annyi, hogy egyetlen egyszer volt mással úgy, hogy védekeztek... Terhes lett, de 100%-ra vette, hogy az enyém. Csináltunk egy otthoni tesztet (Synlab) és az szerint nem én vagyok az apa.
2022. okt. 6. 13:52
 5/69 anonim ***** válasza:
96%
Akkor csináljátok egy hivatalos tesztet. Indítanod kell egy keresetet az apaság vélelmének megállapítására. Legalább tisztán fogsz látni. Vagy a Synlab teszt pontatlan, vagy a lány hazudik. Persze ha ez nem fordulhat elő szerinted, mert miért is fordulna elő ugye, akkor neveld szeretetben a kisbabát, a te döntésed, mit szeretnél.
2022. okt. 6. 14:09
 6/69 anonim ***** válasza:
98%
Akkor csináltattok profi tesztet, az biztos lesz és megoldódik a kérdés.
2022. okt. 6. 14:11
 7/69 A kérdező kommentje:

És ki fizeti ki ezt, ha indítok egy keresetet? Már ez is 70.000Ft volt...

Most egyelőre nem vagyunk együtt, pont ezért... Vagyis én nem szerettem volna...

2022. okt. 6. 14:14
 8/69 anonim ***** válasza:
93%

Hogyan sikerült ugy mintát venned, hogy alig ért a pálca a szádhoz???? Igyekeztél, mi? Inkább a fogadat piszkálgattad vele.

Csináltass 31 markeres vizsgálatot, kb.140 000 az ára. ( dnsközpont.hu)

2022. okt. 6. 14:21
 9/69 anonim ***** válasza:
94%
te fizeted. Gondold el, ez csak 140 000. És mennyi lesz majd az az összeg, amit 18 éves koráig tartásdíjként ki fogsz fizetni :) A teszt olcsóbb...
2022. okt. 6. 14:26
 10/69 A kérdező kommentje:

Azt mondta nem kell neki semmilyen pénz, sohasem várná el...

Átgondolom még, megpróbálok beszélni vele erről, hogy szerinte mennyire érdemes...

2022. okt. 6. 14:28
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!