Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Amíg iskolába járok, legyen...

Amíg iskolába járok, legyen az egyetem akár, nem a szüleim dolga lenne fizetni a költségeim?

Figyelt kérdés
Nagyjából havi 35-40 ezer ft az össz költségem egyetem alatt ebbe beleértve a hétvégi programokat is a barátnőmmel, és kb mindíg amikor pénzt kérek húzzák a szájukat mintha heti 150 et költenék, lehet én élek tévhitekben de heti 9-10 ezer ft hétvégi programokkal és hét közbeni kisebb költésekkel, büfé az sok? Csak mert én nem tudom kifizetni mert hétfőtől péntekig óráim vannak ergo nem tudok dolgozni, nyáron dolgoztam de az a pénz előbb vagy utóbb el fog fogyni, úgy, hogy más költségeket amúgy is én fizetek. Ráadásul nem bölcsész karon vagyok hanem villamosmérnökin szóval napi szinten kell több órát tanulnom.
2022. okt. 3. 18:39
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
71%
Mitt értelmezzek kérdező? Hogy aanyit kell tanulni és nincs időd dolgozni. De a suncidra van időd, és el is várod hogy anyáék fizessék az eltartását.
2022. okt. 3. 20:11
 32/63 anonim ***** válasza:
77%

Öszintén szólva az itteni reakcióid alapján a szüleid helyében már rég elküldtelek volna otthonról.

Eltartanak, biztosítják az egyetemi tanulmányaidat, megtesznek mindent, ami normális ésszel elvárható tölük, te meg még ezen felül is követelözöl.

Ha ez nem felel meg, vegyél fel diákhitelt, az éppen arra lett kitalálva, hogy az egyetem alatt megélj belöle!

2022. okt. 3. 20:11
 33/63 A kérdező kommentje:
33 as ha tudnal szoveget ertelmezni akkor rajohettel volna hogy 1 hetvegen is sok idom tanulasra megy 2 szerinted milyen munkakorben alkalmaznanak hetvegen kb napi 6 orat? :) Semmilyenben segitek.
2022. okt. 3. 20:19
 34/63 qkker1 ***** válasza:
86%

Ritka elkényeztetett bunkó vagy kérdező!

Nem kötelességük , még erkölcsileg sem, eltartani!

Van két lányom, de nem ilyen követelőző, semmirekellők, mint te.

2022. okt. 3. 20:26
 35/63 A kérdező kommentje:
Én azert torekedni fogok arra hogy ha gyerekem lesz ne a letszuksegleteket biztositsam hanem arra hajtsak, hogy jol is erezze magat, foleg ha ez semmibe se fog kerulni nagyjabol a jovedelmemhez kepest, mint jelen esetben.
2022. okt. 3. 20:26
 36/63 anonim ***** válasza:
84%
Mindent fizetnek, lakhatás, étkezés, ruha, oktatás. Tehát dolgozni nem kell. Akkor pedig elvárható, hogy tisztességesen tanulj. Vidd a csajt moziba az ösztöndíjból.
2022. okt. 3. 20:27
 37/63 anonim ***** válasza:
79%

polgári törvénykönyv azt vélelmezi

A ptk nem vélelmez.

2022. okt. 3. 20:30
 38/63 anonim ***** válasza:
66%

Keresd meg ennek a kerdezőnek a szuleit, háthacörökbe fogadnak... 😂😂😂

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

2022. okt. 3. 20:32
 39/63 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező, attól, hogy több pénzük van, mint az átlagnak, nem kötelesek többet is költeni. Nagyon visszataszító, hogy arra hivatkozva akarsz többet, hogy futja rá
2022. okt. 3. 20:33
 40/63 anonim ***** válasza:
93%
34. Bármilyen diakszövetkezet! Alkalmi melók tömege van.
2022. okt. 3. 20:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!