Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egy fogorvosi egyetemen a...

Egy fogorvosi egyetemen a hallgatónak milyen költségei vannak?

Figyelt kérdés

Gondolok itt könyvre, köpenyre, mi lehet még? Nagyon szívesen fogadom fogorvos hallgatók tapasztalatit is.

Köszönöm szépen a segítséget.

2022. jan. 7. 16:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Igaz még csak elsőéves vagyok, de az eddigi tapasztalataimat le tudom írni. Könyv, köppeny, védőszemüveg, csipesz kellett eddig anatómiára és kémiára főleg. Viaszkés, mert lesz fogfaragás, meg biztos lesznek még eszközök, de ezek kisebb tételek, de ne aggódj , minden ilyenről szólnak időben, valamint sokmindent tud az egyetem is biztosítani. Szerintem bármely egyetemistának a fő költségei a buszbérlet, albérlet/koli díj, étel, ital, szórakozás.
2022. jan. 7. 16:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2022. jan. 7. 17:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az egyes válaszban foglaltakon túl, majd amikor gyakorlati óráid lesznek, korrekt munkaruha (nem elég a köpeny, rendesen át kell öltözni). Más nem kellett.

Üdv, egy már praktizáló fogorvos

2022. jan. 8. 11:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2022. jan. 8. 12:56
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

a sotén csak a tanszerekre kell költeni

nem is lehetnek a hallgatók saját ruhában a gyakorlatokon, csakis az egyetem által mosott, sterilizált köpenyekbe

2022. jan. 9. 04:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!