Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha a menyem miatt...

Mit tegyek, ha a menyem miatt ellenem fordult a fiam?

Figyelt kérdés
Egy gyerekem van a fiam a férjem 8 éve halt meg. A házat a fiamra írattam, a haszonélvezet sincs rajtam. Azt akartam hogy ne kelljen hitelt felvennie és hogy boldoguljon. 3 évvel ezelőtt ismerte meg a barátnőjét aki elejétől nem tisztel engem. De nem szóltam semmit tavaly feleségül vette mondtam neki ő tudja nem avatkozok bele de ne várjanak gratulációt. Sokszor én mosogatok el utána és a ruhákat is én szedem be mert lusta rá. Nem takarít rendesen és nem is mindig főz meg. Mikor összeházasodtak utána mint egy hideg zuhany jött a hír hogy újítanak egy házat mert elköltöznek. Nekem nem mondták meg de másoknak azt mondták miattam mert a menyem nem bír elviselni engem. A fiamat teljesen ellenem fordította nem beszélget már velem és olyan stílust vett fel velem szemben ami nem jellemző rám. Úgy gondolom túl fiatal még 24 éves és nem lát tisztán hogy ez a lányka milyen is valójában. A ház a lány szüleié volt de rá íratták és most azt újítják persze a fiam pénzéből mert a lány fizetése nem futná. Nem akarom hogy elmarjon a fiam miatta de egyre távolabb kerül tőlem már nem tudom mit tegyek.
2022. szept. 5. 17:00
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
88%
Kár volt kialmolni magad alól mindent (mármint a házra gondolok).
2022. szept. 6. 09:56
 42/48 anonim ***** válasza:
77%
A kérdező eltűnt, ahogy az szokott lenni.
2022. szept. 6. 11:06
 43/48 anonim ***** válasza:
77%

42: sejtettem, hogy provókamu a kérdés... Tipikus sztereotíp anyós-sztori, fake.

Vesszők, egyéb központozási jelek hiányával.. HOnnan is ismerős ez...?

lol

2022. szept. 6. 11:08
 44/48 anonim ***** válasza:
92%

Igazán hasonlítasz az én anyósomra stílusban. Csak ő még hitelt is varrt a nyakunkba, amit helyette kell fizetnünk, de egyébként pont így viselkedett mint te. Elárulom, hogy 12 éve nem tartjuk vele a kapcsolatot és az unokáit sem ismeri. És egyáltalán nem azért, mert uszítgatnám ellene a fiát. Ezt csak azért mondjátok, hogy igazoljátok a viselkedéseteket. Felnőtt értelmes embereket ugyanis nem kell uszítani.

Látja ő magától is a helyzetet. Ha nem akarsz erre a sorsra jutni, javasolnám változtatni a hozzáállásodon és nem a világ sértődöttjét eljátszani.

2022. szept. 7. 21:34
 45/48 anonim ***** válasza:
16%
42, ha olvastad elejétől, jó sokan egyből ellene fordultak, persze, hogy eltűnt...
2022. szept. 11. 06:59
 46/48 anonim ***** válasza:
77%
Ha kamu is ez az egész, már megérte, ha csak egy valaki, de tanul a kommentelők sztorijaiból és ennek hatására másmilyen szülő és később anyós/após válik.
2022. szept. 11. 13:06
 47/48 anonim ***** válasza:
92%
Hiába pontoztok le, ha nem kamu a kérdés, azt várta, hogy majd jól mellé állnak, meg olyan valaszok lesznek, hogy persze, a gonosz meny akarja el venni tőle a kicsi fiát, de ez egyáltalán nem történt meg...
2022. szept. 11. 13:46
 48/48 anonim ***** válasza:
91%
Hát drága szerintem inkább szállj magadba. Nem hiszem el azok alapján amilyen stílusban írsz hogy csak a meny a hibás.
2022. szept. 14. 03:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!