A menyem megmondta, hogy szólíthatom a fiam. Ez így rendjén van?
A múltkor a családi ebéden a menyem megkért, hogy ne hívjam többé a fiam (31) Jocónak, hanem Józsinak, Józsefnek. Köpni, nyelni nem tudtam, nem értettem.Fiam csak bólogatott. Az eset után odajött anyósom és mondta, hogy Őt már régebben megkérte erre, de annyival intézte el a dolgot, hogy abban a kis időben ami neki még hátra van, úgy hívja az unokáját, ahogy ő akarja, ha nem gond...
Szegény férjem volt József,Isten nyugosztalja, mindenki Józsinak hívta, ezért lett Jocó a fiam. Mindenki így hívja a fiam, még a barátai is. Életben nem hívtam Józsinak,de konfliktust sem szeretnék.
Kérdezd meg tőle, hogy miért? Nem szereti ha így hivjak?
A kommunikacio fontos dolog.
Mi a baj a Jocóval?
Ha a nagy nyilvánosság előtt Angyalbögyörőmnek neveznéd, az lehetne röhejes, de a Jocó?
Amúgy én sem hiszem, hogy a kérdés valós.
"Életben nem hívtam Józsinak,de konfliktust sem szeretnék."
Ritka nagy hülye vagy, hogy ehhez kérdést kellett kiírnod, ahelyett, hogy 2 mondattal elintézted volna!
De a fiad is az!
Ha én valamire bologatok akkor azzal egyetértek
Szólítd úgy ahogy kérték
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!