Mit tegyek, ha a menyem miatt ellenem fordult a fiam?
Szerintem egy huszonéves párnak normális igénye, hogy külön akarnak lakni. Ha meg mindenbe beleszólsz, akkor főleg.
Keress magadnak egy párt.
Kedves asszonyom! Talán a hozzászólásokból leszűrheti mi volt a probléma, amiért a helyzet ennyire tarthatatlanná vált. Tessék egy kicsit a háttérbe vonulni, és hagyni hogy a fiatalok elkövessenek egy-két hibát, ha ez az ára hogy a saját életüket járhatják. Nehéz lehet, elengedni a fiút, hiszen Ő az egyetlen hozzátartozója, de engednie kell hadd élje az életét, azzal akit Ő választott, akit szeret. Ha Ön is szeretne ebből az érzésből egy szeletet, azt javaslom változzon!
A szerelem a legszebb érzés az életben , örüljön hogy a srác talált valakit, aki iránt így érez. Ettől a maguk kapcsolata nem kell hogy változzon, de ahhoz elfogadóbbá, és kevésbé erőszakosnak kell lennie. Hagyja élni őket, és meglátja, ha változik, kedves, és szeretetteljes ember lesz a menye irányába, újra a család résez lehet. Ne legyen fojtogató szeretettel a fia iránt, és ne áskálódjon! Járjon ismerkedni , templomba, keresse az Úr igéjét! A szeretet mindenre megoldás lehet.
Szerintem ennek a történetnek is van egy másik oldala. Egyébként pedig, ami az elköltözést illeti: még akkor sem ajánlatos anyóssal-apóssal lakni, ha amúgy jó a viszony.
"ez a lányka milyen is valójában" Mert milyen? Nem takarít "megfelelően" (kinek megfelelően?), nem főz minden nap, és? Ami a tiszteletet illeti, ebből az írásból én sem sok tisztelnivalót tudtam leszűrni.
Ilyen anyóstól mentsen meg az Isten... :-DDD
Saját magadnak csináltad a gödröt, amibe beleestél.
Kíváncsi vagyok hogy a "nem mosogat el" azt jelenti hogy egyáltalán nem szándékozik, vagy nem mosofat el ahogy leért az étel a gyomrába?
Vagy a "nem szedi be a ruhát" azt jelenti hogy egyáltalán nem szedi le, vagy hogy nem rögtön de azonnal amikor már száraz?😃
Tényleg érdekel.😃
Kérdező, fogalmazd át a kérdést.
"A menyem ellen fordultam, emiatt haragszik rám a fiam. Mit tegyek?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!