Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha a menyem miatt...

Mit tegyek, ha a menyem miatt ellenem fordult a fiam?

Figyelt kérdés
Egy gyerekem van a fiam a férjem 8 éve halt meg. A házat a fiamra írattam, a haszonélvezet sincs rajtam. Azt akartam hogy ne kelljen hitelt felvennie és hogy boldoguljon. 3 évvel ezelőtt ismerte meg a barátnőjét aki elejétől nem tisztel engem. De nem szóltam semmit tavaly feleségül vette mondtam neki ő tudja nem avatkozok bele de ne várjanak gratulációt. Sokszor én mosogatok el utána és a ruhákat is én szedem be mert lusta rá. Nem takarít rendesen és nem is mindig főz meg. Mikor összeházasodtak utána mint egy hideg zuhany jött a hír hogy újítanak egy házat mert elköltöznek. Nekem nem mondták meg de másoknak azt mondták miattam mert a menyem nem bír elviselni engem. A fiamat teljesen ellenem fordította nem beszélget már velem és olyan stílust vett fel velem szemben ami nem jellemző rám. Úgy gondolom túl fiatal még 24 éves és nem lát tisztán hogy ez a lányka milyen is valójában. A ház a lány szüleié volt de rá íratták és most azt újítják persze a fiam pénzéből mert a lány fizetése nem futná. Nem akarom hogy elmarjon a fiam miatta de egyre távolabb kerül tőlem már nem tudom mit tegyek.
2022. szept. 5. 17:00
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
86%
De jó hogy mindig az anyóssal van a baj. :D Nem mindegy neked mit hogyan csinálnak? Én azt veszem le, hogy mindenbe beleütöd az orrod. Felnőtt emberek, azt csinálnak amit akarnak, fiacskád meg felnőtt, szakadj le róla, ahogy rólad is leszakadtak.
2022. szept. 5. 18:02
 12/48 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem egy huszonéves párnak normális igénye, hogy külön akarnak lakni. Ha meg mindenbe beleszólsz, akkor főleg.

Keress magadnak egy párt.

2022. szept. 5. 18:24
 13/48 anonim ***** válasza:
81%

Kedves asszonyom! Talán a hozzászólásokból leszűrheti mi volt a probléma, amiért a helyzet ennyire tarthatatlanná vált. Tessék egy kicsit a háttérbe vonulni, és hagyni hogy a fiatalok elkövessenek egy-két hibát, ha ez az ára hogy a saját életüket járhatják. Nehéz lehet, elengedni a fiút, hiszen Ő az egyetlen hozzátartozója, de engednie kell hadd élje az életét, azzal akit Ő választott, akit szeret. Ha Ön is szeretne ebből az érzésből egy szeletet, azt javaslom változzon!

A szerelem a legszebb érzés az életben , örüljön hogy a srác talált valakit, aki iránt így érez. Ettől a maguk kapcsolata nem kell hogy változzon, de ahhoz elfogadóbbá, és kevésbé erőszakosnak kell lennie. Hagyja élni őket, és meglátja, ha változik, kedves, és szeretetteljes ember lesz a menye irányába, újra a család résez lehet. Ne legyen fojtogató szeretettel a fia iránt, és ne áskálódjon! Járjon ismerkedni , templomba, keresse az Úr igéjét! A szeretet mindenre megoldás lehet.

2022. szept. 5. 19:21
 14/48 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem ennek a történetnek is van egy másik oldala. Egyébként pedig, ami az elköltözést illeti: még akkor sem ajánlatos anyóssal-apóssal lakni, ha amúgy jó a viszony.

"ez a lányka milyen is valójában" Mert milyen? Nem takarít "megfelelően" (kinek megfelelően?), nem főz minden nap, és? Ami a tiszteletet illeti, ebből az írásból én sem sok tisztelnivalót tudtam leszűrni.

2022. szept. 5. 19:41
 15/48 anonim ***** válasza:
10%
Én értelek, van igazság abban, amit írsz. Ez a házfelújításos téma például elég érdekes, ha a fiad nevén nincs semmi, legalább a számlákat tegye el, de ez szerintem sem oké. Nekem sem lenne őszinte az örömöm, ha a 23 éves fiam nősülne, nagy esélye van a válásnak, ráadásul ebben a szituban bukni fog nem keveset. A háztartás téma nem világos, a lányra mostál, az a baj? Vagy a fiadra?
2022. szept. 5. 19:44
 16/48 anonim ***** válasza:
20%
Na így van a sógorom is:) Mármint olyan értelemben hogy van egy barátnője már 3 éve és együtt élnek a nő házában viszont nincs semmi a nevén de újítja neki szépen a kérót.És?Ha kidobja a nő vagy bármi miatt véget ér a kapcsolat akkor kopasz popóval távozik onnan de mivel ő így döntött hogy ez neki megfelel akkor felnőtt ember révén viseli a következményeket majd keres magának egy új lakóhelyet és levonja jobbik esetben a megfelelő konzekvenciát vagy nem szakítanak és együtt maradnak.Más opciók nincsenek:)
2022. szept. 5. 19:48
 17/48 anonim ***** válasza:
83%

Ilyen anyóstól mentsen meg az Isten... :-DDD

Saját magadnak csináltad a gödröt, amibe beleestél.

2022. szept. 5. 19:49
 18/48 lizzi77 ***** válasza:
89%
Tipikus "semmi sem jó" anyós... Nektek olyan meny lenne csak jó, aki pont olyan, mint Ti 30 évvel ezelőtt, ugyanazt szeresse, ugyanúgy takarítson, főzzön, amit meg véletlenül most nem tudja, hogy kell csinálni, abban csakis az anyós vélemênye a mérvadó persze. De ha ilyen is lenne a menyetek, még akkor sem szeretnétek, mert csak arra való, hogy átvegye a stafétabotot a fiad "gondozásában", meg legyenek valakitől unokák...
2022. szept. 5. 20:00
 19/48 anonim ***** válasza:
93%

Kíváncsi vagyok hogy a "nem mosogat el" azt jelenti hogy egyáltalán nem szándékozik, vagy nem mosofat el ahogy leért az étel a gyomrába?

Vagy a "nem szedi be a ruhát" azt jelenti hogy egyáltalán nem szedi le, vagy hogy nem rögtön de azonnal amikor már száraz?😃

Tényleg érdekel.😃

2022. szept. 5. 20:09
 20/48 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező, fogalmazd át a kérdést.

"A menyem ellen fordultam, emiatt haragszik rám a fiam. Mit tegyek?"

2022. szept. 5. 20:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!