Mit tegyek, ha a menyem miatt ellenem fordult a fiam?
'De nem szóltam semmit tavaly feleségül vette mondtam neki ő tudja nem avatkozok bele de ne várjanak gratulációt.'
A tobbit el se olvastam. Ettol kezdve azert is halas lehetsz, ha szuletesnapodon felhiv a fiad, mert en meg azt se tennem meg.
de ne várjanak gratulációt.
Nekem is ez a mondatkapcsolat ütötte meg a szememet. Kezdetnek ezt odapuffantani...Kérdező, ezt magadnak köszönd.
"de ne várjanak gratulációt"
Ezt így meg is mondtad nekik? Akkor nem csoda, ha magadra maradsz!
Egyébként én azon is megütköztem, hogy
"én mosogatok el utána és a ruhákat is én szedem be mert lusta rá. Nem takarít rendesen és nem is mindig főz meg"
Mi ez? Azt hitted, a fiad háztartási gépet vett? Vagy ez a tipikus anyós-izé, hogy majd te gyorsabban megcsinálod, mert szerinted ennek X óra Y perckor pontban meg kell lennie, különben a másik lusta? És ez miért is a menyed dolga? A fiad ruhái, mosatlanjai nincsenek közte? Őt miért nem szólod le? Vagy a te szemedben a nőnek a kötelessége a világmindenség összes házimunkáinak elvégzése?? Szégyelld magad...
(Amúgy klassz, hogy végre nem a pár egyik tagjának kérdését olvassuk, ahol nem tudják, mihez kezdjenek, és jönnének a tanácsok, hogy hát cuccoljatok el, stb., ők meg csak nyüsziznek. Itt volt annyi eszük, hogy lépjenek maguktól.)
Lehet észre sem veszed és idegesítően viselkedsz és ezért mennek el vagy nem akar az anyósával élni a menyed ami szintén érthető szerintem.
Ha pedig kihasználja esetleg a fiad az is az ő baja lesz hisz már felnőtt és te nem élheted az ő életét hiába látod esetleg hogy hibázik.
Hadd menjenek.
Hát ne haragudj, ha az anyósom megmondaná, mikor, mit, milyen sorrendben csináljak, én is biztosan otthagynám. Ja, és meg is csinálod helyette.
Nem gratulálsz? És meg is mondod? Miért várod el, hogy szeressenek? Nem is értem.
A fiadat meg el kell engedned, ez az élet rendje. De szerintem inkább innen fúj a szél.
Tipikus fiús anyaként viselkedsz.
Valószínűleg javulni fog a kapcsolatod a fiaddal, amikor már nem fogtok együtt élni.
"De nem szóltam semmit tavaly feleségül vette mondtam neki ő tudja nem avatkozok bele de ne várjanak gratulációt."
Ezért illene bocsánatot kérni.
Neked leginkább az a bajod - asszem -, hogy 8 éve meghalt a párod és egyedül maradtál. Emiatt próbálnád magad mellé kötni a fiadat. (Még a házat is neki adtad, hogy lekötelezd)
Olvasd vissza a fenti soraidat. Lusta, nem takarít rendesen, nem mindig főz, stb. Ne várd el tőle, hogy ugyanolyan színvonalon takarítson, mint te, 20-30 év háziasszonykodás után, és ha nem főz (mert pl. pizzát rendelnek), az is teljesen rendben van. Át akartad formálni a saját képedre, és most nézd meg az eredményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!