Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha a menyem miatt...

Mit tegyek, ha a menyem miatt ellenem fordult a fiam?

Figyelt kérdés
Egy gyerekem van a fiam a férjem 8 éve halt meg. A házat a fiamra írattam, a haszonélvezet sincs rajtam. Azt akartam hogy ne kelljen hitelt felvennie és hogy boldoguljon. 3 évvel ezelőtt ismerte meg a barátnőjét aki elejétől nem tisztel engem. De nem szóltam semmit tavaly feleségül vette mondtam neki ő tudja nem avatkozok bele de ne várjanak gratulációt. Sokszor én mosogatok el utána és a ruhákat is én szedem be mert lusta rá. Nem takarít rendesen és nem is mindig főz meg. Mikor összeházasodtak utána mint egy hideg zuhany jött a hír hogy újítanak egy házat mert elköltöznek. Nekem nem mondták meg de másoknak azt mondták miattam mert a menyem nem bír elviselni engem. A fiamat teljesen ellenem fordította nem beszélget már velem és olyan stílust vett fel velem szemben ami nem jellemző rám. Úgy gondolom túl fiatal még 24 éves és nem lát tisztán hogy ez a lányka milyen is valójában. A ház a lány szüleié volt de rá íratták és most azt újítják persze a fiam pénzéből mert a lány fizetése nem futná. Nem akarom hogy elmarjon a fiam miatta de egyre távolabb kerül tőlem már nem tudom mit tegyek.
2022. szept. 5. 17:00
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
79%
Asszonyom, a gratulációs megnyilvánulása után tessék a seggét a földhöz verni, amiért még egyáltalán szóba áll Önnel, mert én lehet, megmondtam, hogy akkor nem kell jönni az esküvőre és probléma megoldva... Meg velem sem szóba állni...
2022. szept. 5. 20:24
 22/48 anonim ***** válasza:
78%
Jaj de jó egy ilyen anyós!!!
2022. szept. 5. 20:30
 23/48 anonim ***** válasza:
82%
Az ilyen anyósra mondják hogy akkor jó amikor már porhanyós... 😂😂😂
2022. szept. 5. 20:33
 24/48 anonim ***** válasza:
31%

Én most ki fogok lógni a hozzászólásommal, de ezen az oldalon észre vettem, hogy az anyósok, főleg a férfi édesanyák nagyon fekete listások. És igen nagyon sokszor jogosan, de van az az eset amikor az anyós teljesen ártatlan az égészben, (saját tapasztalat). Van olyan menny aki olyan szinten kontrolmániás, hogy minden egyes személyre féltékeny aki a férjét körülveszi, még az édesanyjára is.

Én csak azt szeretném mondani, hogy érdemes lenne azon elgondolkodni, hogy lehet tényleg nem az anyós a hibás ebben a történetben. Mert akárhogy is olvasom, nekem nem igazán egyértelmű, hogy itt valójában ki a ludas. Csak nekem ezen az oldalon valamiért az jött le, hogy nagyon nagy hagyománya van az anyósok átkozásának

2022. szept. 5. 20:51
 25/48 anonim ***** válasza:
90%

Jót tenne a kapcsolatotoknak, ha barátságosabb lennél, és megpróbálnál pozitívumokat találni.

A fiadnak van egy szerelme, akivel boldog, és közös kuckón dolgoznak. (Elég görény dolog megjegyezni, hogy a fiad pénze, főleg ha a házat meg a lány hozta végső soron a kapcsolatba.) Jobb lenne, ha egyedül lenne, és nyomorultul érezné magát? Mert szülőként ezt borzalom látni. Akkor örülnél a mostani menyednek.

Nem takarít úgy, ahogy te. És? Nem dől össze a világ, ha nincs patika tisztaság. Örülj az örömüknek, ne légy már ilyen bunkó.

2022. szept. 5. 20:52
 26/48 anonim ***** válasza:
85%
25-ös: persze, vannak nagyon manipulatív menyek is, de ha valaki ilyet mond a saját gyerekének, hogy az esküvőn ne várjon gratulációt, az normális?
2022. szept. 5. 20:57
 27/48 anonim ***** válasza:
23%
#25 Én is azért próbáltam egy korábbi válaszomban megvilágítani az anyós oldalát, mert meghallgattam már pár ilyen sztorit az ő oldalukról és volt abban igazság bőven. A menyecskék gyakran kifelejtenek néhány apróságot elmesélni. Csak a gyk olyan, mint az asszonysutyorgó, kötelező az anyóst szapulni. Mindenesetre én gyorsan pótolnám azt a haszonélvezeti jogot...
2022. szept. 5. 21:01
 28/48 anonim ***** válasza:
9%
27: Ha egy olyan lánnyal hàzasodik össze, aki nem tiszteli őt, akkor mi mást mondjon?
2022. szept. 5. 21:09
 29/48 anonim ***** válasza:
81%
Azt nem írta, hogy mégis hogy nem tiszteli…
2022. szept. 5. 21:13
 30/48 anonim ***** válasza:
2%
29: ha gyárilag egy lenéző flegma pitsa a meny, ott anyuci pici fiának a ketyeréjében is van valami, maradjunk ennyiben. Vagy lehet anyuka eleve bunkózott a csajjal, mert nem olyan, amilyet elképzel a fia mellé...
2022. szept. 5. 21:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!