Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Zavarna, ha a gyereketek...

Zavarna, ha a gyereketek gimnázium után inkább dolgozna egy évet mielőtt tovább tanul?

Figyelt kérdés

Jelenleg nálam ez a helyzet. Most érettségiztem le, egyetemre nem vettek fel (nem is akartam amúgy), és most jelenleg pontos tervem még nincsen hogy mit szeretnék majd, csak nagyjából.

Viszont eléggé zavar, hogy nincsen pénzem. A hobbim is elég drága, amihez kéne új felszerelés, új telefon is kéne mert a mostanim mindig lemerül, szeretnék új videókártyát is a gépembe stb. Ezek így együtt szerintem lennének több mint 1 millió forintba, ezt a szülők valószínűleg már nem finanszíroznák, és el sem várom tőlük. Épp ezért nem akarok megint beüli valahova úgy hogy több évig nem lesz pénzem, csak ha megvettem ezeket a dolgokat.

Ti mit szólnátok hozzá, ha a gyereketek ezt szeretné?

2022. aug. 8. 12:09
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
64%
Kis Herby-palánta! xD
2022. aug. 8. 13:55
 42/63 anonim ***** válasza:
64%
Ember! Most tényleg olyan felnőtt akarsz lenni, mint Molnár Krisztián meg Herby?
2022. aug. 8. 13:58
 43/63 anonim ***** válasza:
67%
"ebből havi 100-at elverek magamra" Ami kb kaja és rezsi, hobbira nem jut. Vagy úgy gondolod, te elteszel havi százezret, de anyuék etessenek? Nekik nyilván nem kell tartalék a rezsi-mizériában....
2022. aug. 8. 13:58
 44/63 anonim ***** válasza:
51%
Hát feltéve ha megkapja a pénzt
2022. aug. 8. 18:33
 45/63 anonim ***** válasza:
45%
Az zavarna hogy annyira hülyének néz, hogy elhiszi: miközben annyi a fizetése mint nekem, el fogom tartani , csak hogy szórhassa a pénzét.
2022. aug. 8. 18:50
 46/63 anonim ***** válasza:
75%

"Gimnázium után egy felnőtt ember azt kezd az életével, amit akar. A szülő pedig jobban teszi, ha nem zaklatja őt."

Igen, feltéve, ha nem a szülőnél lakik és nem a szülő tartja el.

Tudod, a felnőtt ember saját maga finanszírozza a lakhatását és életét. Amíg anyuci és apuci, addig nem felnőtt.

2022. aug. 8. 18:57
 47/63 A kérdező kommentje:
#45 oké, de nekem valszeg nem lenne 1 millió feletti fizetésem mint apámnak
2022. aug. 8. 20:31
 48/63 anonim ***** válasza:
37%
Látom nem érted a lényeget. Az apád pénze, nem a tiéd. Miért kéne egy dolgozó felnőtt ember eltartania? Ennyi erővel negyven évesen is apád pénzelhetne, mert jó a fizetése Nehogy már eltartsd magad ha melózol és nem tanulsz..
2022. aug. 8. 21:31
 49/63 anonim ***** válasza:
46%
Nem zavarna, de a mostani rezsiárak miatt akkor bizony fizetnéd a rád eső részt, és nem a hobbidat finanaszírozgatnád, mikor télen 80-nál indul majd a gáz.
2022. aug. 9. 07:16
 50/63 anonim ***** válasza:
44%

Most miért köttök bele a kérdezőbe? Értem én, hogy jól esik levezetni a frusztrációt, kicsit kiélni azt a fő "érdemeteket", hogy titeket hamarabb nyomtak világra, de mi a bánatot segít ez a kérdésen? Ti nem így csinálnátok az apja helyében. És? Világosan leírta a kérdező, hogy a nővére gimi után dolgozott, mégis eltartotta az apja. Feltételezhető, hogy apuka nem fog kettős mércézni, hogy hát gyerekem, a testvéredet fullosan eltartottam öt évig úgy, hogy melózott, de téged nem vagyok hajlandó egy évig sem!

Maradjunk már a kérdező által leírtak valóságában, ne a saját "nyomorunkat" ventiláljuk ide.

2022. aug. 9. 07:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!