Anyám nagyon sír és mérges, mivel tehetnénk a kedvét jobbra?
Anyuka se százas, az már biztos.
.
Anyuka itt a legnagyobb probléma.
Ahogy tudsz, költözz el.
"Nehezen tudja, elég fos a gomb."
Tehát véraláfutásosra rúgdalni az anyját nem nehéz, de a vécétartályon a gombot megnyomni azt nehéz. Aha. Én meg az Orleans-i szűz vagyok...
"Se anyám, se húgom nem húzza le a wc-t pisi után soha"
Jó, ez még a bocsánatos bűn. Ilyen vízárak és környezeti viszonyok mellett talán nem is baj, ha nem pazaroltok el minden egyes hugyintás után 1-2 liter vizet. Főleg mondjuk reggel, amikor jellemzően egymás után megy mindenki vécére. Bár azért néha így se ártana kicsit lehúzni.
"húgom meg kakilás után is 50-50 alapon"
Ehhez ismételten csak "gratulálni" tudok. De min csodálkozunk? Nulla nevelés, teljes anarchia, tetézve azzal, hogy hugica kulturálatlan és primitív, talán még értelmi fogyatékos és magatartászavaros is, miért is felelne meg egy olyan mérhetetlenül nagy elvárásnak, hogy lehúzza maga után a vécét?
"de ha lehúzza akkor folyni fog mindig."
Erre már talált ám a tudomány megoldást. ;-)
"Anyám meg üvölt vele, hogy minek húzta le"
Bocs, hogy ezt kell mondanom, de anyád debil.
Amellett, hogy semmi értelmesre nem neveli a lányt, emellett még arra neveli, hogy nehogy lehúzza a fekáliát maga után.
Komolyan, a legótvarabb putri egy Hilton szálló ahhoz képest, ami nálatok van.
"Zuhanyozni is csak nyitott ajtónál. És nyáron pedig a bejárati ajtó is majdnem mindig nyitva van, amikor itthon vagyunk, van olyan szög ahonnan be lehet látni a zuhanykabinba a lépcsőházból."
Ez azért súrolja a közszeméremsértés fogalmát, de sebaj. Én már azon csodálkoznék, ha valami nálatok rendben menne.
"Nem klausztrofóbiás, csak azt mondja, hogy ha becsukva lesz az ajtó nyáron, akkor 2mp alatt 45 fok lesz a lakásban"
Mert egy atomreaktor van a budiban, vagy mi a frászfenéért melegedne ennyire?
Oké, értem én, hogy költői túlzás, de egy kakkantás, még ha szorulása van, akkor is 5, nagyon max. 10 perc. De ha akkor megy, amikor a barnamaci jön, akkor 2 perc fenéktörléssel együtt. Ha 2 perc alatt sikerül a budit számottevően felmelegítenetek, akkor gyorsan hívjatok oda egy tucat tudóst és energetikust, mert valami forradalmian új fűtési módot sikerült találnotok. :D
Komolyra fordítva a szót: hiszti, és mentális instabilitás. Mármint anyuci részéről.
Igazából kezd egyre inkább az lenni a véleményem, hogy húgod csak "másolja" anyátokat. Ő azt adja vissza, amit tőle látott.
De most mondjam azt, hogy anyád megérdemli?
"és akkor szerinte leáll a szíve és meghal"
Oké, ezen a ponton már biztos, hogy NAGYON komoly pszichés problémái vannak, és mellette talán ő sem éri el a normláis intelligencia-tartományt.
"Általános iskolai titkárnő."
Ez a nő??
Tényleg válságban van az iskolarendszer, ha ilyeneket alkalmaznak. Ott is ennyire alkalmazkodásképtelen, és renitens, vagy csak otthon?
"Szerinte egy nagyon durván stresszes (ha nem a legstresszesebb a világon) munkahely"
Aha.
Én is egész biztos vagyok benne, hogy egy bányásznak, sürgősségi orvosnak, de még egy tanárnak is semmiség a munkája az ő titkárnői pozíciójához képest.
Mártírkodni azt nagyon tud. Meg csöppet el van szállva magától.
"nagyon keveset keres vele de neki megéri ott maradni"
Jó, ezzel önmagában nincs gond. Lehet egy munkahely jó akkor is, ha nem keresi degeszre magát az ember. Én sem váltok, pedig tudnék kétszer ennyit keresni. De jól érzem magam, jó a társaság, szeretem, amit csinálok, van lehetőség a fejlődésre, és rugalmas a vezetés. Önmagában nem gondolnám, hogy attól, mert nem kap csúcsfizetést az ember, máris menekülnie kéne. De ahogy látom, nála nem ez a helyzet.
"még ha ki is készítik őt idegileg mindennap."
Igen, egész biztos, hogy mások készítik ki őt. :D
Te meg be is kajálsz mindent, amit ő mond.
Az a baj, hogy te is a manipulatív szníjátékának az áldozata vagy.
"Haptákba kell, mert kell neki a nyugalom a nagy wc-zéshez és nem szeretné pisilés közben sem, hogy járkáljunk a házban."
Egy kényszerzubbony, meg zárt osztály kéne neki.
Nem tudom, hogy apátok milyen ember volt (nincs kizárva az sem, hogy ő is egy semmirekellő szélhámos volt, nem tudjuk), de mindentől függetlenül: maximálisan meg tudom érteni, hogy lelépett. Azt nem értem, hogy egyáltalán egy ilyen rigolyás hárpiával miért állt össze?
"sokszor mondja, hogy panaszkodnak neki és próbál segíteni itthonról hozott tanácsokkal"
Íííígen? :D
A nevelési tanácsadóban meg az értelmi fogyatékos gyerek mentorálja a tanácsadót, igaz? :D
Ha meg te ezt komolyan elhiszed, akkor a te mentális képességeiddel is bajok vannak.
"Télen csak a wc ajtó van nyitva. Akkor azt mondja nincs levegő a wc-ben mert kettő szippantás után elfogy."
Jah, igen. :D :D
"Múltkor valami egyetemmel kapcsolatos dolgokat tanácsolt az egyik kollégájának a 18 éves gyerekének."
Egyetemmel kapcsolatban. Ő. Meg a 6 általánost végzett csöves, aki életvezetési tanácsokat ad az egyetemi docensnek.
Én már csak azt nem tudom, hogy ezt ő is elhiszi magáról, vagy tisztában van vele, hogy hazudik?
"De szokott húgom korabeli gyerekkel rendelkezőknek is elvileg."
És miket? Most őszintén kíváncsi lennék. :D Fenéktörlési tanácsok, hogy hogyan vájja ki a kakát a serdülő lánya valagából, miközben az üvölt és rúgdos? :D
"Bementek az SZTK-ba ott nem tudták megcsinálni, átmentek privátra, ott sem tudták, majd felmentek a kórházba a gyerekosztályra, nagy nehezen megcsinálták."
Az azért derék, hogy három személyzet kell egy vérvételhez. :D
"Kiderült, hogy az inzulinrezisztencia vizsgálata miatt ment, mert ugye a kövérsége miatt kell."
Nem lepődök meg.
"Number 1 szabály anyámnál: Nem szabad a család renoméját rontani, a világ szemében tökéletes családnak kell látszani."
Igen, ez a tipikus kirakatszülő. Csak az a lényeg, hogy a látszat meglegyen.
Aztán ha közben tudná, hogy a fél internet már tudja, hogy milyen putrihangulat uralkodik nálatok... Vagy hogy a környék már ismeri, hogy milyen a családja... Hogy már a pedagógiai szakszolgálat is tudja, hogy bukott szülő... Már a háziorvos, a gyerekorvos, meg a kórházi dolgozók is tudják, hogy elbukott a gyereknevelésben. A gyereke tanárai, ismerősei, osztálytársainak szülei mind tudják, hogy mi a helyzet. Igazából ez a legszánalmasabb hozzáállás. Rohad minden, de azért tetteti, hogy minden tökéletes. Közben meg mindenki tudja, hogy mi a helyzet. Ha a színpad helyett inkább lett volna bátorsága segítséget kérni, akkor tényleg lehet, hogy lenne ennek a családnak most renoméja. De így nincs.
"Nem szabad, hogy kiderüljön semmi, mert a végén elmebetegnek nyilvánítanak minket."
Már kiderült, és már tudják, hogy azok vagytok.
"De én voltam."
Tehát a renoméjára, és a család büszkeségére annyira ügyelő asszony középkori, primitív módon az ablakon dobja ki a szemetet.
Komolyan... én jártam már mordori helyeken, de a legutolsó putriban is különbül viselkednek az emberek.
Itt már tényleg csak egy kérdés van: neked sincs annyi eszed, hogy otthagyd ezt a putrit?
#204: 👍😎
Riszpekt, hogy ennyi időt raaldoztal...😁
Kérdező: kérdezd meg anyut, hogy alig kétév múlva mi lesz a hugicával, hova veszik fel.
Milyen a tanulmányi átlaga? Úgy sejtem nem túl jó.
"Aztán ha közben tudná, hogy a fél internet már tudja, hogy milyen putrihangulat uralkodik nálatok... Vagy hogy a környék már ismeri, hogy milyen a családja..."
A "feljelentett a saját fiam" kérdésben mintha írna róla, hogy "a videók amiket fiam felrakott, azok is..." stb...
Rémlik régről mintha valamelyik videón a kislány üvöltene hogy "kapcsold ki, KAPCSOLD KI!" stb.
206: állítólag valami hiperszuper versenyistálló suliba jár Laura...
Mondjuk el nem tudom képzelni, hogy ilyen helyen ne vegyék észre, hogy az anyja írja meg helyette a fogalmazásokat, stb .stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!