Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám nagyon sír és mérges,...

Anyám nagyon sír és mérges, mivel tehetnénk a kedvét jobbra?

Figyelt kérdés
Kivett egy 1 napos szabadságot a mai napra, hogy eltudja vinni a 12 éves húgom vérvételre. Sajnos képtelen volt lefektetni húgomat egész éjszaka mert reggel 5-ig játszott és ekkor is feküdt le. 2 óra alvás után nem tudta felkelteni, semmire nem reagált, úgy aludt mint a bunda. Anyám csalódott, mérges, sír. Mit kezdhetnénk anyával?

2022. júl. 26. 11:17
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/314 anonim ***** válasza:
100%
Mi az hogy nem tudja lehúzni a wc-t? Nem tudja megnyomni az öblítőt?
2022. júl. 29. 22:46
 172/314 anonim ***** válasza:
100%
Ennek a gyereknek már évek óta pszichiáterre lenne szüksége. Biztos vagyok benne, hogy valami mentálisan nagyon nem oké nála. Értem én, hogy jó itt panaszkodni, de évek óta semmi változás. Az a baj, hogy te már csak annyit tehetsz (véleményem szerint) hogy minél hamarabb elmész onnan, de amíg anyád így elfogadja ezt és semmit nem csinál akkor még hét év múlva is a te kérdéseid fogjuk olvasni. Bocsánat, hogy ezt mondom de a szellemi fogyatékosok szokták azt csinálni, amit a húgod csinál. (Láttam a partvisos videót is, az se normális, hogy partvissal támad az emberre.)
2022. júl. 29. 22:49
 173/314 anonim ***** válasza:
100%
172 vagyok. Amúgy ezt én sem értem. A húgod egész nap a gépen lóg és a gombokat nyomkodja, de a wc-t nem tudja lehúzni?
2022. júl. 29. 22:51
 174/314 A kérdező kommentje:
Nehezen tudja, elég fos a gomb. Ha ki is cseréljük, kb 1 hónap alatt tönkremegy és megint nehezen lehet lehúzni. 4. javítás után már elegünk lett belőle. Se anyám, se húgom nem húzza le a wc-t pisi után soha, húgom meg kakilás után is 50-50 alapon, de ha lehúzza akkor folyni fog mindig. Anyám meg üvölt vele, hogy minek húzta le, így haladunk a 80-20 fele inkább.
2022. júl. 29. 22:54
 175/314 anonim ***** válasza:
100%
Mi a szösz az, hogy egy hónap után tönkremegy? Nem tudjátok megjavíttatni az alapproblémát? Normális ember meg is hülyülne, ha nem lehetne lehúzni a wc-t.
2022. júl. 29. 23:03
 176/314 A kérdező kommentje:

De, megoldódik az alapprobléma mindig. Csak valahogy úgy húzzuk le, mint a vadállat vagy nem rendeltetésszerűen, hogy tönkre megy.

De pl. anyám rossz szokása nem is ezért van. Amúgy sem szereti lehúzni, sőt rühelli lehúzni a wc-t, mert... okok. Maga sem tudja megmondani. Aztán sajnos mindig bűzölög a wc amikor bemegyek, mert nem húzzák le. Amikor apámmal laktunk akkor is próbálgatta nem lehúzni, de apám mindig üvöltözött vele és ekkor lehúzta. De amióta nincs apa azóta nem húzza le. Nagy dolgot igen, de pisit nem. És Ő ezt így szereti.

2022. júl. 29. 23:07
 177/314 A kérdező kommentje:
Viszont anyámnak sajnos nem csak ez az egy agymenése van wc-zésnél. Csak nyitott ajtónál tud wc-zni, amikor bent van akkor mindenkinek vigyázülésben kell a szobájában lenni, mert nyitott ajtónál intézi a dolgát. Pisit is és nagy dolgot is. Zuhanyozni is csak nyitott ajtónál. És nyáron pedig a bejárati ajtó is majdnem mindig nyitva van, amikor itthon vagyunk, van olyan szög ahonnan be lehet látni a zuhanykabinba a lépcsőházból.
2022. júl. 29. 23:11
 178/314 anonim ***** válasza:
100%
Sajna úgy néz ki felesleges itt kérdéseket feltenned, úgysem fog javulni a helyzet. Ez mind már olyan szint, amiből nem igazán látok kiutat. Max neked, ha sikerül elköltöznöd végre.
2022. júl. 29. 23:38
 179/314 anonim ***** válasza:
86%
Ezek után ne csodálkozz ha a húgod is ilyen lett.
2022. júl. 29. 23:43
 180/314 anonim ***** válasza:
100%
De miért? Klausztrofóbiája van?
2022. júl. 30. 00:10
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!