Anyám nagyon sír és mérges, mivel tehetnénk a kedvét jobbra?
Évekkel ezelőtti kérdésből is rémlik a "wc nem lehúzása" meg a "nyitott ajtónál végzi a dolgát" stb.
Ha mielőbb lépsz onnan, akkor jól jársz.
Anyad is erősen ketyós, már bocs....
Mit dolgozik? Tud egyáltalan?
A nyitott ajtóban önmagában nem látok problémát. Lehet az embernek klausztrofóbiája. De mi az, hogy olyankor haptákba kell vágnia magát mindenkinek? Ez milyen degenerált agymenés megint?
Egyébként a kifogások kereséséhez értetek nagyon. Ezt tényleg mesteri szintre emeltétek. Nem vesztek egy nyamvadt vécétartályt, mert hamar tönkremegy? Komolyan, mint egy ZS-kategóriás vicc. Szerintem az evést is adjátok fel, mert mindig elkoszolódnak tőle a tányérok. :D Az életképtelenség mintaképei vagytok.
Ha meg tényleg csak debil módjára vagytok képesek használni a vécét, akkor kalkuláljátok bele a havi költségvetésbe azt a 10 ezer forintot. Mert ennyibe kerül egy vécétartály.
Én lassan azon csodálkoznék, ha lenne nálatok olyasmi, ami rendben van...
Nem klausztrofóbiás, csak azt mondja, hogy ha becsukva lesz az ajtó nyáron, akkor 2mp alatt 45 fok lesz a lakásban és akkor szerinte leáll a szíve és meghal. Az tény, hogy baj van a szívével és gyógyszereken él meg folyamatosan vérnyomásmérőzik, bár az orvosi diagnózist nem tudom.
184: Tud, persze. Általános iskolai titkárnő. Szerinte egy nagyon durván stresszes (ha nem a legstresszesebb a világon) munkahely, nagyon keveset keres vele de neki megéri ott maradni, még ha ki is készítik őt idegileg mindennap.
#185 Haptákba kell, mert kell neki a nyugalom a nagy wc-zéshez és nem szeretné pisilés közben sem, hogy járkáljunk a házban.
Dolgoztam iskolatitkár mellett. Tényleg stresszes tud lenni, főleg, ha olyan a főnök, mint nálunk volt, akkor keserves. Meg is szökik onnan mindenki pár hónapon belül.
Mi a második emeleten lakunk, valóban borzalmasan meleg van. Az előző lakásunk is a másodikon volt, és ott nem lehetett kereszthuzatot csinálni, mert egy oldalon volt az összes ablak. Csak úgy lehetett volna megoldani, hogy kinyitjuk a bejárati ajtót, de akkor meg ugye mindenki bámul befelé, kimennek a cicák meg a gyerek stb. Lehet, hogy nálatok is csak nyitott ajtóval lehet kereszthuzatot csinálni?
Én ugyan csukott ajtónál szoktam wc-zni de én sem szeretem, ha akkor ott mászkálnak az ajtó előtt, egyszerűen úgy nem tudok kakilni. 😅
Lehet Laura miatt van baja a szívével, a sok ideg miatt.
Iskolai dolgozó és nincs tisztában a gyereke mentalis betegsegével? Holott nap mint nap pedagógusok közott van és kerhetne tanácsot...
Plusz meg hipochonder is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!