Jogosan mérges rám anyukám, hogy rendeltem egy csizmát egy külföldi cégtől?
Onefashionroom.hu
Ő szerinte ez átveréses oldal, mivel Romániában, Bukarestem van a cég. Eddig csak belföldről rendeltünk. Teljesen kiakadt rám.
Tényleg hülyeséget csináltam ezzel?
Utánanéztél ennek az oldalnak, mielőtt rendeltél?
Mennyibe került a cipő?
Abban egyet értek édesanyáddal, hogy jobb megbízható oldalról rendelni. Illetve ha román a cég akkor vajon miért .hu-s oldaluk van?
Ugyanakkor ahogy nézem a facebook oldalukat ott árakat kérdeznek emberek, meg normálisan beszélgetnek és nem anyázik senki se, hogy nem jött meg amit rendelt. Szóval akár még lehet az is, hogy tényleg nem kamu a cég.
A román emaggal is együtt dolgoznak, szóval maga a cég valósnak tűnik, ez hogy mennyire van magyar leányvállalata/oldala azt nem tudom eldönteni, de majd szépen ki fog derülni ha véltlen nem szállítanak.
Mikorra ígérik hogy megérkezik a csizma?
Most látom, az adatkezelésiben emlegetnek valami cég nevet, de csak az adatkezeléssel kapcsolatban, és nincs cégbejegyzései szám vagy valami hasonló. Én tuti nem rendelnék tőlük.
Feltehetően nem kamu a cég, az Emagon is szerepel, és ők csak leellenőrzik, de arra semmi garancia, hogy valóban az a cég, akinek kiadja magát :D
Nem látok fizikai címet... A visszaküldési kérelem is csak egy üres formulár... Bukaresti cím...
Ha esetleg vissza kell küldeni a cuccot, jó drága lesz....
Ahogy a #4 is írja, garanciát se tudsz érvényesíteni egyszerűen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!