Jogosan mérges rám anyukám, hogy rendeltem egy csizmát egy külföldi cégtől?
Figyelt kérdés
Onefashionroom.hu
Ő szerinte ez átveréses oldal, mivel Romániában, Bukarestem van a cég. Eddig csak belföldről rendeltünk. Teljesen kiakadt rám.
Tényleg hülyeséget csináltam ezzel?
2022. jan. 26. 18:03
21/33 anonim válasza:
Én az ecipo.hu-ról szoktam rendelni.
22/33 anonim válasza:
Ha utànvéttel rendelted nem lehet olyan nagy baj.
En itteni es neves helyröl rendeltme megis pocsek minoseg volt. Benne van a pakliban sajnos.
23/33 anonim válasza:
Mond meg neki, hogy örűljön, hogy nem egy csimpánzt rendeltél.
24/33 anonim válasza:
Online amúgy is elég szerencsejáték ruhát, cipőt rendelni, pont mert felpróbálni sincs lehetőség.
25/33 anonim válasza:
Jól tetted, hogy lemondtad, mindenképpen fizetned kellett volna, bármit teszell.
26/33 anonim válasza:
Legközelebb azért nézz utána honnan rendelsz, ez az oldal kamu, rengeteg rosszat írtak róla.
27/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
Hiába írtam nekik emailt, ma azt az üzenetet kaptam, hogy a megrendelést elküldték, 2-5 nap múlva jön.
2022. jan. 27. 10:23
28/33 anonim válasza:
Akkor nem veszed át, visszaküldeted a futárral. Ki ne fizesd!
29/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Többet ilyet nem csinálok.
2022. jan. 27. 12:43
30/33 anonim válasza:
Én az ecipo.hu-t nyugodt szívvel ajánlom neked. Mindig kiváló minőségű cipő jött. Ha nem jó a méret, vissza lehet küldeni 2 héten belül, kicserélik vagy visszaadják az árát. De én sosem lőttem mellé eddig a mérettel, mindig jó volt ami jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!