Jogosan mérges rám anyukám, hogy rendeltem egy csizmát egy külföldi cégtől?
Onefashionroom.hu
Ő szerinte ez átveréses oldal, mivel Romániában, Bukarestem van a cég. Eddig csak belföldről rendeltünk. Teljesen kiakadt rám.
Tényleg hülyeséget csináltam ezzel?
Júniusi kérdés volt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
" 2/2 Kriszta válasza:
Nemrég rendeltem tőlük egy cipőt. Meg is kaptam, de nem volt jó, ezért vissza küldtem. Azóta 1 hónap telt el és a pénzt nem küldték vissza. Próbáltam elerni őket, de csak automata válasz jön. Telefonon is automata jelentkezik, közli a weboldal címet, majd bontja a vonalat. Ezt a pénzt valószínűleg buktam."
Szerintem túlreagálta…
Én egy csomó kétes oldalról rendeltem már és még soha nem volt gond.
Amióta meg több pénzem van, szinte csak Madridból és az USA-ból rendelek ruhákat, igaz ezek nagy, közismert divatmárkák… De még SOHA nem vámolták meg a csomagom.
Ha utánvétes a dolog, akkor inkább ne vegyétek át és ennyi.
Ha előre fizettél, bankkártyával az picit nagyobb felelőtlenség ha problémás a cég… De elég valószínűtlen, hogy nem lesz gond.
Ha valami utángyártott kínai hamisítvány amit kapsz, akkor sem biztos hogy annyival rosszabb mint az eredeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!