Anyám nagyon sír és mérges, mivel tehetnénk a kedvét jobbra?
#188 Hát ő már kb 8-9 éve dolgozik iskolatitkárként, ez most a második iskola ahol dolgozik (az előzőt ugye a költözésünk miatt kellett otthagynia). És igen, csak nyitott ajtóval lehet kereszthuzatot csinálni.
#189 Nem kér tanácsokat, sőt, elvileg anya osztogat nap-mint-nap a kollégáinak, sokszor mondja, hogy panaszkodnak neki és próbál segíteni itthonról hozott tanácsokkal. Anya szerint mi egyáltalán nem vagyunk mentális betegek.
#190 Télen csak a wc ajtó van nyitva. Akkor azt mondja nincs levegő a wc-ben mert kettő szippantás után elfogy.
", elvileg anya osztogat nap-mint-nap a kollégáinak, sokszor mondja, hogy panaszkodnak neki és próbál segíteni itthonról hozott tanácsokkal. "
JÉZUSMÁRIA! :-DDDDD
Miket tanácsol? hogy a tizenéves gyerekeik seggét ők töröljék ki, vagy miket...? :-D
Nekem is rémlik az elmúlt évek kérdéseiből, hogy anyuka iskolatitkárként dolgozik.
Különösen ezért (is) kérhetne segítséget, minden intézményben van gyermekvédelmi felelős is.
Ismertem olyat, akinek nem voltak ilyen jellegű gondok a gyerekkel, mégis nevelési tanácsadóba jártak.
Nem szégyen segítséget kérni de nagyon hasznos lenne.
197: nyilván nem beszél a munkahelyén a gyereke mentális problémáiról... Mert rossz fényt vetne rá.
A nevelési tanácsadón már RÉGESRÉG túlmutat ez a kiscsaj.... Netfüggőség, nárcisztikus személyiségzavar, esetleg asperger és társai is befigyelhetnek.
#195 Igen, de nagyon kacifántos volt. Bementek az SZTK-ba ott nem tudták megcsinálni, átmentek privátra, ott sem tudták, majd felmentek a kórházba a gyerekosztályra, nagy nehezen megcsinálták. Kiderült, hogy az inzulinrezisztencia vizsgálata miatt ment, mert ugye a kövérsége miatt kell.
#197 Number 1 szabály anyámnál: Nem szabad a család renoméját rontani, a világ szemében tökéletes családnak kell látszani. Nem szabad, hogy kiderüljön semmi, mert a végén elmebetegnek nyilvánítanak minket.
#199 Törölték, mert már régebben tettem fel egy hasonlót és hogy ne ismétlődjön a dolog. De én voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!