Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám nagyon sír és mérges,...

Anyám nagyon sír és mérges, mivel tehetnénk a kedvét jobbra?

Figyelt kérdés
Kivett egy 1 napos szabadságot a mai napra, hogy eltudja vinni a 12 éves húgom vérvételre. Sajnos képtelen volt lefektetni húgomat egész éjszaka mert reggel 5-ig játszott és ekkor is feküdt le. 2 óra alvás után nem tudta felkelteni, semmire nem reagált, úgy aludt mint a bunda. Anyám csalódott, mérges, sír. Mit kezdhetnénk anyával?

2022. júl. 26. 11:17
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/314 anonim ***** válasza:
55%
A múltkorvmeg vmi üzletasszony volt az anyja és egyntargyalas miatt nem tudott menni lauráért a suliba... és martint ugrasztotta...
2022. júl. 30. 12:19
 192/314 A kérdező kommentje:

#188 Hát ő már kb 8-9 éve dolgozik iskolatitkárként, ez most a második iskola ahol dolgozik (az előzőt ugye a költözésünk miatt kellett otthagynia). És igen, csak nyitott ajtóval lehet kereszthuzatot csinálni.

#189 Nem kér tanácsokat, sőt, elvileg anya osztogat nap-mint-nap a kollégáinak, sokszor mondja, hogy panaszkodnak neki és próbál segíteni itthonról hozott tanácsokkal. Anya szerint mi egyáltalán nem vagyunk mentális betegek.

#190 Télen csak a wc ajtó van nyitva. Akkor azt mondja nincs levegő a wc-ben mert kettő szippantás után elfogy.

2022. júl. 30. 12:23
 193/314 A kérdező kommentje:
#191 Értekezlete volt, de mint iskolatitkár. Nem üzletasszony, ezt nem tudod honnan vetted..
2022. júl. 30. 12:24
 194/314 anonim ***** válasza:
100%

", elvileg anya osztogat nap-mint-nap a kollégáinak, sokszor mondja, hogy panaszkodnak neki és próbál segíteni itthonról hozott tanácsokkal. "

JÉZUSMÁRIA! :-DDDDD

Miket tanácsol? hogy a tizenéves gyerekeik seggét ők töröljék ki, vagy miket...? :-D

2022. júl. 30. 12:36
 195/314 anonim ***** válasza:
100%
Sikerült eljutni a vérvételre?
2022. júl. 30. 12:46
 196/314 A kérdező kommentje:
Nem tudom 194. Múltkor valami egyetemmel kapcsolatos dolgokat tanácsolt az egyik kollégájának a 18 éves gyerekének. De szokott húgom korabeli gyerekkel rendelkezőknek is elvileg.
2022. júl. 30. 12:49
 197/314 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is rémlik az elmúlt évek kérdéseiből, hogy anyuka iskolatitkárként dolgozik.

Különösen ezért (is) kérhetne segítséget, minden intézményben van gyermekvédelmi felelős is.

Ismertem olyat, akinek nem voltak ilyen jellegű gondok a gyerekkel, mégis nevelési tanácsadóba jártak.

Nem szégyen segítséget kérni de nagyon hasznos lenne.

2022. júl. 30. 12:49
 198/314 anonim ***** válasza:
100%

197: nyilván nem beszél a munkahelyén a gyereke mentális problémáiról... Mert rossz fényt vetne rá.

A nevelési tanácsadón már RÉGESRÉG túlmutat ez a kiscsaj.... Netfüggőség, nárcisztikus személyiségzavar, esetleg asperger és társai is befigyelhetnek.

2022. júl. 30. 12:51
 199/314 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer volt itt egy kérdés, (törölték), hogy nem lehet az ablakra szúnyoghálót tenni és ezért mindenkit szétcsípnek a szúnyogok, mert mindennek nyitva kell lennie állandóan. Aztán még volt a kérdésben, hogy azért nincs szúnyogháló, mert különben a kérdező (anyja) nem tudja a felsepert szemetet kidobni az ablakon. Az a kérdező nem te voltál vagy anyád? Csak azért kérdezem, mert ott is hentesbolt volt alattuk.
2022. júl. 30. 12:56
 200/314 A kérdező kommentje:

#195 Igen, de nagyon kacifántos volt. Bementek az SZTK-ba ott nem tudták megcsinálni, átmentek privátra, ott sem tudták, majd felmentek a kórházba a gyerekosztályra, nagy nehezen megcsinálták. Kiderült, hogy az inzulinrezisztencia vizsgálata miatt ment, mert ugye a kövérsége miatt kell.

#197 Number 1 szabály anyámnál: Nem szabad a család renoméját rontani, a világ szemében tökéletes családnak kell látszani. Nem szabad, hogy kiderüljön semmi, mert a végén elmebetegnek nyilvánítanak minket.

#199 Törölték, mert már régebben tettem fel egy hasonlót és hogy ne ismétlődjön a dolog. De én voltam.

2022. júl. 30. 13:02
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!