Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám nagyon sír és mérges,...

Anyám nagyon sír és mérges, mivel tehetnénk a kedvét jobbra?

Figyelt kérdés
Kivett egy 1 napos szabadságot a mai napra, hogy eltudja vinni a 12 éves húgom vérvételre. Sajnos képtelen volt lefektetni húgomat egész éjszaka mert reggel 5-ig játszott és ekkor is feküdt le. 2 óra alvás után nem tudta felkelteni, semmire nem reagált, úgy aludt mint a bunda. Anyám csalódott, mérges, sír. Mit kezdhetnénk anyával?

2022. júl. 26. 11:17
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯
 241/314 anonim ***** válasza:
83%
Ha már elértük a 240-et, szerintem próbáljuk meg megalkotni Martinék jövőképét! Mi vár rájuk, hogyan fog alakulni az életük 1, 2, 5, 10 év múlva?
2022. júl. 30. 21:03
 242/314 anonim ***** válasza:
75%

Anyuka nem örök életű, sanszos, hogy meghal.

Laura intézményi elhelyezésbe kerül, mint pszichiátriai intézmény lakója (ahova talán nem jutott volna el, ha következetes nevelésben részesül, mert az autizmus gyanú nem releváns, az autisták sem egyformák, megfelelő hátérrel, fejlesztéssel önálló életet élnek sokan)

Martin akkor már nem tud panaszkodni, csak mint gyermek és ifjúkori traumájaként a családjára, de egyébként ő sem életképesebb, egyébként incel lesz, aki idővel a lányokat fogja hibáztatni, mert nem talál barátnőt, bezzeg a Pákó! (Komolyan volt múltkor ilyen kérdés, mert hogy akárkinek több nője van, egyéjszakás kalandok stb. )

Közben apuka boldogan él valahol távol ettől a diliháztól, élvezi a nyugdíjas éveit, és bízik benne, hogy soha senki nem jön rá szörnyű titkára...

2022. júl. 30. 21:15
 243/314 A kérdező kommentje:

#227 Nem érti meg a gomblenyomás technikáját, most nem tudom hogy direkt játssza a hülyét vagy miért, de mindig feszegetni próbálja.

Többször is voltam bent a munkahelyén, mindenkivel teljesen normális a kapcsolata. Semmi feszültséget nem lehetett a levegőben érezni, és amennyire panaszkodós anyám, biztos, hogy panaszkodna róluk is. Úgyhogy ezt ezért hiszem el.

A vérvételen nyilván nem voltam ott, de mondjuk el tudom hinni, hogy az inzulinrezisztenciára olyan szabály van, hogy azt csak a gyermekosztályon vehetik le és az SZTK-ban ezt nem. Nem vagyok eü-s, nem tudom. Ugyanúgy a privtárendelést is el tudom képzelni, hogy X év alatt nem lehet. De megint, nem vagyok eü-s.

Mérnökinformatika szakra jártam. De sajnos nem nekem való a szakmám, ugyanis csak 100% csalással tudtam megcsinálni. Loptam, csaltam, hazudtam ott sajnos. Mindenben Máshogy nem sikerült volna, nélkülük nem lett volna diplomám. Egyetemre úgy kerültem be, hogy 380 pont elég volt, hogy felvegyenek.

Az átlaga nem tökéletes, nem színötös. Nincs is sok ötöse. Inkább 4 néhány 3-assal néha. Be-be csúszkál jegyekből pár rosszabb, de nem rendszeresen. Úgy értettem a teljesen jót. Szerintem a full 4-es és max 1-2db 3-as az jó.

Van tippem, hogy miért bántják. Leginkább tesiórákon a 90+ súlya miatt, hogy nem tud semmit sem csinálni. Aztán amúgy is, mert nagyon duci. Kétlem, hogy provokátor lenne. Csak a gyerekek gonoszak. Engem is 12 év iskolai terror alatt tartottak, pedig nem csináltam soha senkivel semmit, elakartam magamban lenni. Nem engedték és bántottak. Valszeg vele is ez van.

2022. júl. 30. 21:49
 244/314 anonim ***** válasza:
91%

Öhm...

Oké, egyetemen van lehetőség csalásra, elismerem. Nekünk is volt olyan oktatónk, tölteléktárggyal, hogy legendákat zengtek róla, vérre menő csatákat vívtunk a helyekért (leadta az anyagot, akit érdekelt foglalkozott vele, de nem szivatta a vizsgával a népet), volt helyettes vizsgáztató (csak csendben elv alapján), írtam beadandót barátnőm helyett (tüdőgyulladása volt, örült, hogy élt), szóval lehetséges.

De egy szigorlatot, egy szakdolgozatvédést (az egy dolog, hogy megírattad mással), egy államvizsgát, hogy tudtál összecsalni?

Nem egy ember van bent, bizottság, diákok...

Mi már azon meglepődtünk, hogy az egyik csajt visszaültették, aki kijött mondta, hogy semmit nem tudott, új tételt húzattak vele, de utána már vért izzadt, de nem engedték ki, amíg a kettest ki nem préselték belőle...

2022. júl. 30. 22:02
 245/314 A kérdező kommentje:

Szigorlat? Na az nálunk nem létezik :D De vizsga se igazán. A tárgyak 95%-a félévközi jegyes, ami azt jelenti, hogy 2 ZH elég a teljesítéséhez. Egy kezemen meg tudom számolni a vizsgás tárgyaimat ami volt. 5. Ebből 4 covid idején volt, online írásbeli vizsgákkal. Felbéreltem haverom aki megírta helyettem. Azt a vizsgát ami személyes volt gépen kellett bent megírni. Nem járkáltak és fel voltam készülve pastebinnel :)

Az ország legrosszabb egyeteme, mit vártál? #DUE

Államvizsga? Ja az, ahol fel kellett sorolnom pár perifériát, mert azt a tételt húztam ki. Monitóóór, Billenytűűűzet, Egééér. 5-ös államvizsga :)

Szakodlgozatvédés? A bizottság mobilozott rajta XD. A lőtéri kutyát nem érdekelte. Feltettek egy kötelező kérdést: Folytatni fogja ezt a programot a jövőben kolléga? Mondom aha. Oké, akkor 4-es védés. Össz-vissz 4-es diploma :)

2022. júl. 30. 22:12
 246/314 anonim ***** válasza:
88%

"Kétlem, hogy provokátor lenne. Csak a gyerekek gonoszak"

A kislány, aki késsel meg seprűvel hadonászik, nem provokátor?

Minek kérsz segítséget, hogy ha utána kisebbnek állítod be a problémát meg mentegetőzöl? Hagyd a gyakorit...

2022. júl. 30. 22:17
 247/314 anonim ***** válasza:
79%
Esti mesebe fordult a szappanopera?
2022. júl. 30. 22:31
 248/314 A kérdező kommentje:
#246 igen, de nem az iskolában, hanem itthon teszi ezeket. Nem kisebb a probléma, csak az nem igaz, hogy provokátor az iskolában. Itthon az.
2022. júl. 30. 22:33
 249/314 anonim ***** válasza:
4%

"A kislány, aki késsel meg seprűvel hadonászik, nem provokátor?"

Az iskolai viselkedéséről volt szó.

"kisebbnek állítod be a problémát meg mentegetőzöl? Hagyd a gyakorit..."

Most írja azt, hogy az iskolában is megver mindenkit, ha nem igaz?

Pont ez a baj, a két különböző énje. Tudja, hogy milyennek kell lenni, de megteheti, hogy ne olyan legyen. Az anyukájuk megengedi neki, hogy máshogy viselkedhessen, sőt, kiszolgálja benne.

2022. júl. 30. 22:43
 250/314 anonim ***** válasza:
93%

#249 Ahogy a tesója is ezzel a kettős mércével.

Viszont ebből látszik, hogy a kislány nem hülye. Ha normális közegbe kerülne, talán lenne esélye normális életre.

Valahol ő is áldozat.

2022. júl. 30. 22:47
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!