Anyám nagyon sír és mérges, mivel tehetnénk a kedvét jobbra?
Figyelt kérdés
Kivett egy 1 napos szabadságot a mai napra, hogy eltudja vinni a 12 éves húgom vérvételre. Sajnos képtelen volt lefektetni húgomat egész éjszaka mert reggel 5-ig játszott és ekkor is feküdt le. 2 óra alvás után nem tudta felkelteni, semmire nem reagált, úgy aludt mint a bunda. Anyám csalódott, mérges, sír. Mit kezdhetnénk anyával?2022. júl. 26. 11:17
271/314 anonim válasza:
Szerintem se bántsátok, van éppen elég baja, nemn kell élcelődni rajta.
Ha nem tudtok segíteni, ne bántsátok.
272/314 anonim válasza:
Utolsó: évek óta próbálunk neki segíteni, de semmit nem fogad meg
273/314 anonim válasza:
#270 A streamelés nem jöhet be mindenkinek. Ahhoz azért minőségi tartalmat kell gyártani.
Ha meg a húgod viselkedési problémáját tartalomnak tekinted, elég gáz.
Szerintem kevés az olyan ember, aki minden áron dolgozni akar, mert nincs jobb dolga, és mekkora buli már.
274/314 A kérdező kommentje:
#273 Lehet, de aki dolgozik az megtalál valami egyensúlyt a rossz és a jó között általában vagy simán megidomul és elfogadja, hogy az élet rossz.
Nekem ez jelenleg nem megy.
2022. aug. 4. 14:27
275/314 anonim válasza:
#274 És gondolod, hogy akkor a streamelésben meg fogod találni, amikor akkora konkurencia van?
Vagy az csak egy opció mint kevés munka remélhetőleg sok pénzért?
276/314 anonim válasza:
Streamelés... Meg Tippmix mi? Látszik, hogy gyerek vagy még.
277/314 anonim válasza:
A kamu diplomaddal fogsz minőseget termelni? 😂😂😂
278/314 A kérdező kommentje:
Nem tartalomkészítésből diplomáztam.
2022. aug. 4. 15:31
279/314 anonim válasza:
Mi lenne az a minőségi tartalom? Gameplay? 😂
280/314 A kérdező kommentje:
#280 Képzeld el az is lehet minőségi. Na nem xxxPistikexxx2014 kaliberűen. 😂😂😂 felsőbbrendűség komplexus level végtelen
2022. aug. 4. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!