Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám nagyon sír és mérges,...

Anyám nagyon sír és mérges, mivel tehetnénk a kedvét jobbra?

Figyelt kérdés
Kivett egy 1 napos szabadságot a mai napra, hogy eltudja vinni a 12 éves húgom vérvételre. Sajnos képtelen volt lefektetni húgomat egész éjszaka mert reggel 5-ig játszott és ekkor is feküdt le. 2 óra alvás után nem tudta felkelteni, semmire nem reagált, úgy aludt mint a bunda. Anyám csalódott, mérges, sír. Mit kezdhetnénk anyával?

2022. júl. 26. 11:17
 301/314 anonim ***** válasza:
78%

Megvan a háromszáz!

Pezsgő, party, tánc, gangbang!!

2023. jan. 8. 20:00
 302/314 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretnék véletlenül se ünneprontó lenni, de:

Az elmúlt években született, e témakörben kiírt kérdések közül biztosan sok érte el (vagy haladta meg) a háromszázas komment-számot.

Sajnos: a segítő jellegű kommentek hatására semmi sem történt. Minden maradt a régiben.

2023. jan. 9. 03:49
 303/314 anonim ***** válasza:
100%

#302: és maradni is fog.

Legalábbis ameddig valami tragikus dolog nem történik. Mert sajnos itt a helyzetbe van kódolva, hogy előbb-utóbb valami nagyon rossz fog történni. Akkor meg már késő lesz siránkozni.

2023. jan. 9. 04:17
 304/314 anonim ***** válasza:
100%

Én is attól tartok.

Egyébként - ha cukorbetegséget állapítanak meg a kislánynál - ami ilyen testtömeg & egészségtelen táplálkozás esetén nagyon valószínű - akkor se fogja szedni a gyógyszert és a táplálkozási tanácsokat betartani, mert "nem érzi a következményeit". A cukorbetegség amikor már tüneteket okoz, a szervi károsodás visszafordíthatatlan. A napi kétliter (vagy több) kóla ugyanúgy meglesz.

Napi cirkuszok, hajnali négykor fekvés iskolaidőben, minden "marad a régiben".

Ez a kérdés arról szólt: nem lehetett felkelteni, hogy vérvételre vigyék, a mostani, következő kérdés meg (többek közt) "a bioritmus visszaállításáról" szólt, de iskolaidőben sem történt ez meg soha. "Levettük róla a takarót, de nem reagál", rá van hagyva minden, zsarnokként irányítja a családot.

Ebben az "emberi játszmában" mindenkinek megvan a szerepe, ezért kellene/lenne jó rendszeresen tapasztalt szakemberrel konzultálni.

Bár azt sejtem: pusztába kiáltott szó ez is amit írok, jópár éves, engem hűségesen szolgáló billentyűzetemet hiába koptatva.

2023. jan. 9. 04:27
 305/314 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként meg... most nyers lesz, amit mondok, de igazából ami rájuk vár, azt maguk akarták.

Azért egy 14 évesben is már lehetne felelősségtudat. Igen, sz..rul nevelték. De ha visszagondolok, 14 évesen azért már ő nem egy "kislány". Ő már egy fiatalkorú, aki már jogilag is dönthet bizonyos dolgokban. Ebben a korban már illene gondolni a jövőre, meg úgy általánosságban önmagára. Más lányok ebben a korban törődnek a legtöbbet a külsejükkel. És persze az egészségükkel. És nem anyuci unszolására. Szóval amennyiben a lány nem értelmi fogyatékos, úgy bizony ez most már az ő felelőssége is.

És a többiek is saját sorsukat teszik lehetetlenné. Martin a linkségével, anyuci meg a t*ketlenségével.

Szóval... végső soron azt kapják, amit maguknak elrendeztek.

2023. jan. 9. 06:57
 306/314 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy valamekkora felelősségtudattal kellene rendelkeznie a kislánynak, azt nem tudom: a nevelés ezt "mennyire és milyen mértékben képes kialakítani", mert ha valaki kiskorától azt tapasztalja, hogy zsarnokoskodhat, esetleg ilyesfajta felelősségtudat, vagy jövőbelátás ki se alakul. Hiszen ha "bármi van", egypár hatalmas ordítás meg hiszti és máris minden "azonnal teljesül", minden vágya, kívánsága ki van elégítve...

Mondjuk azt nem tudom hogy kortársakkal találkozva milyen kapcsolatai alakulnak ki, amelyek felelősségteljes irányba terelhetnék, de - mivel hasonló a hasonlóval barátkozik - félő, hogy önmagához hasonló attitűddel, hozzáállással rendelkező személyekből áll a társasága.

2023. jan. 9. 07:09
 307/314 anonim ***** válasza:
90%

A Kérdező már nem található az oldalon (ezzel a felhasználóval, amivel e kérdést írta ki).

Nem értem mi célja van annak, hogy "törli magát" aztán "ismételten új kérdést ír ki" -> évek óta tart ez a műsor...

2023. jan. 9. 07:48
 308/314 anonim ***** válasza:
100%
#307: Az, hogy ő csak egyet rinyálni jön ide. Meg bízik benne, hogy majd megerősítik abban, hogy ő mindent jól csinál. (Csak ez soha nem jön be neki.) De mivel nem tud kitörni a családi börtönből, ezért újra, meg újra feljön ide kicsit hisztizni. Ettől a lelke némileg megnyugszik, és mehet vissza ismét, hogy anyuci lábtörlője legyen.
2023. jan. 9. 09:14
 309/314 anonim ***** válasza:
100%
#306: Nyilván nem egy felelősségteljes felnőtt. De a rossz neveléssel nem lehet mindig takarózni. Legalább azt fel kéne fognia, meg éreznie, hogy az egészsége romlik. Az, hogy a családon belüli dinamika pocsék, az még ebben a korban is magyarázható a neveléssel. De egy ilyen korú egyénnek azért már kicsit illene elgondolkodnia ha máson nem, a jövőjén.
2023. jan. 9. 09:21
 310/314 anonim ***** válasza:
100%

Idézet a "Hogy állítod vissza iskolaidőbe a gyereked alvását?" kérdezőjétől:

"Hogy költözzek el ha nem fogok soha életemben dolgozni? A munka rabszolgaság! Hagyjatok a marhaságokkal légyszi... Októberben felmondtam és soha nem is fogok dolgozni menni többé. Rájöttem, hogy az r/antiwork szemlélet az élet alapeleme."

2023. jan. 12. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!