Anyám nagyon sír és mérges, mivel tehetnénk a kedvét jobbra?
"Szigorlat? Na az nálunk nem létezik"
Itt kezd az egyetemi sztorid hiteltelenné válni.
Mert rajtad kívül más nem járt oda...
Mondjuk lehet, hogy ő fektetett bele energiát, tehát tudja hasznosítani, neked meg eredmény, hogy "összecsaltad, loptad, hazudtad" a diplomát.
Tulajdonképpen mit vársz a hugodtól?
Idősebb vagy, fiú (nem férfi!), és le tudod húzni a wc-t magad után.
Lehet, hogy hülyén viselkedik, de csak mert lehetővé teszitek neki.
Viszont ő nem tesz fel rólad videókat nyilvános fórumokra, megsértve a személyiségi jogodat.
Ha bárki erőszakkal videózni akarna, tudván, hogy a cselekedet jószándékot még nyomokban sem tartalmaz, nálam is elszakadna a cérna.
De semmi baj, király vagy, nálad jobban senki nem tudott lediplomázni...
Szerintem a hugod is végig mehet ugyanazon a gimin, egyetemen stb. mint te, hogy hasznos, bölcs és segítőkész tagja lehessen a társadalmunknak.
Nobel díjat az egész családnak! Most!
Kérdező: Elmondod, hogy a sok évi videó-kirakásos & tanácskérős kérdésekből mik voltak azok, amiket hasznosítottál?
Jópár válasszal ezelőtt egyik kommentelő szintén ezt kérdezte, de választ nem kapott rá.
#257: Röviden semmi. Hosszan: Volt 2 tökös lépésem, hogy két családsegítőhöz bejelentettem magunkat. Emellett stresszlevezetés volt, hogy ne kössem fel magam minden veszekedés után. Bár inkább öltem volna meg magam most így belegondolva. Igaz, sosem késő.
#255 A "csak" szót nem így értettem... Mit várok húgomtól? Hogy ne üvöltözzön folyamatosan és ne harcoljon minden ellen.
Kérdező: a jövővel érdemes most foglalkoznod, a SAJÁT jövőddel. Anyádon és húgodon nem tudsz segíteni.
Mielőbb költözz el onnan, gyűjts össze minél több pénzt, találj olyan állást, ahol van szállási lehetőség is...
Menj, akar a hadseregbe is... csak el onnan.
De tartok tőle h nem mered meglepni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!