Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy tudnám megbeszélni a...

Hogy tudnám megbeszélni a szüleimmel, hogy itt aludhasson a barátom?

Figyelt kérdés
Mindketten 17 évesek vagyunk és már 1 éve hogy járunk. Nagyon régóta szeretnénk együtt aludni, mert 1 órára lakik tőlem és így van hogy nagyon keveset tudunk találkozni, de sajnos a szüleim azt mondják nem, de indokot nem mondanak. Hogyan tudnám megbeszélni, velük, hogy néha-néha itt aludhasson?

2022. júl. 13. 14:43
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
95%

Mond nekik ha nem engedik, hogy veled aludjon akkor azonnal elköltözöl vele és az iskolát is abbahagyod mient betöltöd a 18at.

Viccet félretéve mond el nekik, hogy miért szeretnéd hogy nálatok aludhasson. Továbbá a tudomásunkra hozhatnád, hogy nem csak ágyban lehet szexelni és nem csak nálatok.

Ha végképp nem megy akkor még mindig ott van az utolsó lehetőség. Elmondod nekik, hogy már 3 éve nem vagy szűz.

2022. júl. 13. 20:04
 32/40 anonim ***** válasza:
70%
Mondd meg nekik hogy terhes vagy. Hagyd őket ebben a tudatban pár órát aztán közöld hogy mégsem. Annyira meg lesznek könnyebbülve hogy utána bármit kérsz az már semmiségnek fog tűnni és megengedik majd.
2022. júl. 13. 20:08
 33/40 anonim ***** válasza:
95%
Kereken mondd meg, hogy szexelni máshol is tudtok, nem kell ahhoz ágy és szoba. Ha csak aludni szeretnétek, teljesen rendben van, de ha többet, az is. Tudatosítani kéne magukban, hogy ezzel maximum magukat csapják be.
2022. júl. 13. 22:59
 34/40 anonim ***** válasza:
85%

Annyira fura nekem ez a “ nem akarok mást kerülgetni a lakásba”

1 éjszakáról volt szó, nem oda költözésről!

2022. júl. 14. 00:39
 35/40 anonim ***** válasza:
5%

34!

Indulasnak egy ejszaka. Aztán hetente egy. Aztán heti kettő, a hétvége. Aztán még a szerda is, stb.

2022. júl. 14. 06:10
 36/40 anonim ***** válasza:
26%

Semmit. Ha ők nem tolerálják, akkor nem alszik nálatok.

Sokan pl én sem a szex miatt vagyok ellene, hanem mert nem szeretek mást kerülgetni a lakásomban.

Ha vendégségbe érkező családtag, ha a gyerekem aktuális partnere.

2022. júl. 14. 06:35
 37/40 anonim ***** válasza:
14%

34-es, heti egy éjszaka - igen. Először, aztán heti 2-3 stb.

És igen, heti egy is sok.

Nálunk pl családtag (családtag! nem egy kvázi idegen) későn kelős, értsd, amikor itt van, állandóan megy a vita, hogy én minek zörgök hajnalban.

1. hétóra az nem hajnal

2. mert hatkor felkelek és nehogy már a reggelimet ne készíthessem el, csak mert ő 9-10-ig alszik

3. nem zörgök de arról már nem tehetek, hogy ő minden szrra felébred

2022. júl. 14. 06:39
 38/40 anonim válasza:
89%

Szerintem a gyereket se kéne hülyének nézni, lehet vele beszélni arról hogy hány alkalommal megengedett hogy együtt legyenek a párjával. Plusz gondolom a sráchoz is lehet menni. Kommunikáció is van a világon, nem odaköltöztetni akarja a srácot könyörgöm.

Amikor én voltam ennyi idős, tömegközlekedéssel 3 oranyira lakott tőlem az exem. Szimplán meg se érte volna az, ha egyik nap jövök és megyek. Szóval kb kéthetente találkoztunk, egyszer náluk egyszer nálunk amíg nem volt albérlete. Ez akkor 4 hetente egy hétvége a szülőknél, azért bele ne haljanak már. :D

2022. júl. 14. 08:55
 39/40 anonim ***** válasza:
100%
A szüleid ilyenek, nemhiszem, hogy nagyon lehetne rájuk hatni. Nem valami jó a hozzáállásuk, nem is igazán értem, de nekik ezek az elveik.
2022. júl. 15. 00:32
 40/40 anonim ***** válasza:
76%

35, 37

Igen lehet,hogy aztán a gyerekek többet akarnának, akkor kell következetesnek lenni, hogy márpedig ha heti 1 alkalom lett megbeszélve akkor ennyi, ha meg nem tetszik akkor az a heti 1x se lesz. Tényleg minden a kommunikáción múlik, és gondolom a fiúhoz is lehetne menni heti 1x.

2022. júl. 17. 23:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!