Hogy tudnám megbeszélni a szüleimmel, hogy itt aludhasson a barátom?
Figyelt kérdés
Mindketten 17 évesek vagyunk és már 1 éve hogy járunk. Nagyon régóta szeretnénk együtt aludni, mert 1 órára lakik tőlem és így van hogy nagyon keveset tudunk találkozni, de sajnos a szüleim azt mondják nem, de indokot nem mondanak. Hogyan tudnám megbeszélni, velük, hogy néha-néha itt aludhasson?2022. júl. 13. 14:43
11/40 anonim válasza:
Nem akarnak éjjel kerülgetni egy idegent a lakásban (WC,fürdőszoba) esetleg reggel még etetni is. Két 17 éves kapcsolata nem lesz életre szóló.
12/40 A kérdező kommentje:
10. Igen ismerik, 1 éve már hogy együtt vagyunk plusz rengeteg családi ebéden/ találkozón is részt vett és azok alapján még jól ki is jön a szüleimmel.
2022. júl. 13. 15:19
14/40 A kérdező kommentje:
Ha elolvastad volna a kérdés alatt a leírást akkor tudnád, hogy igen ;)
2022. júl. 13. 15:23
15/40 anonim válasza:
Akkor újra megkerdezed, és ha nemet mondanak, akkor: miért nem?
17/40 A kérdező kommentje:
És akkor jön a szokásos “csak mert” válasz
2022. júl. 13. 15:26
18/40 Kitti25 válasza:
Bocs láttam 17 hát nem tudom miért nem nyilván azért hogy ne sexeljetek vagy nem tudom
19/40 anonim válasza:
Kérdező, sajnálom, hogy nem engedik a szüleid, hogy ott aludjatok egymásnál, vagy legalábbis a barátod nálad :(.
Talán felhozhatnál nekik érveket, úgy mint, ahogy most nem rég nekünk, hogy miért szeretnéd, hogy nálatok aludjon. Azt is mondd el (szerintem), hogy tudod, hogy hogyan kell védekezni, stb. Mert nyilván semmi probléma nincs azzal szerintem, ha két közel 17 éves le szeretne feküdni egymással, és ezt mondjunk nem valami random helyen szeretnék megtenni, hanem az egyikük otthonában, ahol tudják, hogy biztonságban vannak és úgy is érzik magukat, főleg, hogy már 1 ébve együtt vagytok.
20/40 anonim válasza:
Anyu, apu, ez nem valasz. Én sem így szoktam válaszolni, ha kérdeztek valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!