Hogyan tudnám ezt megértetni, megbeszélni a szüleimmel?
nem kötelességed támogatni
ha meg tudta csalni a párját és felcsináltatta magát azzal a pasival akkor szedje össze magát és ne legyen felnőtt
én nem adnám oda - inkább odaadnám egy tényleg szegény családnak vagy egy karitatív szervezetnek -- ezt is tettem
az én húgom is ennyire hülye
amikor én vagy a kisebbik húgom voltunk terhesek felénk sem nézet, majd a gyerekeknek sem vett semmit sem (pl szülinapra) folyton hisztizett ha ott voltak a gyerekek a nagyinál (ö még mindig vele lakik) mikor terhes lett elvárta h odaadjam a kicsi lányomról a ruhákat egyebeket - nem tettem meg és a kisebbik húgom sem - persze balhézott rendesen de nem érdekelt minket
hozzá kell tenni h én pl soha még egy felköszöntést sem kaptam tőle a szülinapomra, persze szerinte, nekem kötelességem neki még ajándékot is venni neki ......
Sajnos vannak szülők, akik ilyen különbséget tesznek a gyerekeik között, és még észre sem veszik.
Szerintem az korrekt, ha megmondod a húgodnak, miben látod a hibáit.
De a kinőtt babaholmikat én neki adnám, feltéve, hogy már nem lesz szükségem rájuk. Ha még terveztek babát, persze tartsd meg a babaholmikat, hiszen a pénz neked is pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!