Hogy tudnám megbeszélni a szüleimmel, hogy itt aludhasson a barátom?
Figyelt kérdés
Mindketten 17 évesek vagyunk és már 1 éve hogy járunk. Nagyon régóta szeretnénk együtt aludni, mert 1 órára lakik tőlem és így van hogy nagyon keveset tudunk találkozni, de sajnos a szüleim azt mondják nem, de indokot nem mondanak. Hogyan tudnám megbeszélni, velük, hogy néha-néha itt aludhasson?2022. júl. 13. 14:43
1/40 anonim válasza:
Nos mert tudják hogy nem csak aludnátok, gondolom azért.
2/40 anonim válasza:
Nemcsak aludnának - 17 évesen ez tényleg felháborító. Ja nem.
Az a baj, hogy ha eleve elzárkóznak, semmit nem tudsz tenni. Ha te mennél hozzájuk, azt megengednék?
3/40 A kérdező kommentje:
Sajnos azt sem engednék, ezért is szeretnénk ha az első pár alkalommal a párom aludna nálunk mert így mégis “felügyelet” alatt lennénk és megtudnának a szüleim is bizonyosodni arról, hogy nem csak a szex miatt akarnánk egymásnál aludni.
2022. júl. 13. 15:00
4/40 anonim válasza:
Anyu, apu, szeretném ha holnap/szombaton/akármikor itt aludhatna a Pisti.
5/40 anonim válasza:
Én nem értem ezt. Mi a jó ebben az ottalvásban? Dugni úgyis tudtok és szoktatok is máshol, mi olyan jó abban, hogy feszengve kell dugni mert a szomszéd szobában apu meg anyu hallja, összeszorított farpofával kell feküdni mert jaj nem finghatok Béla előtt, nem merek kakilni menni mert jaj meghallja...Haljak meg ha értem mi ebben az amire annyira vágyni kell.
6/40 anonim válasza:
Persze, nem a szex miatt. Te lehet hogy nem, de a pasid meg pont a szex miatt akar veled "aludni"
7/40 A kérdező kommentje:
Nem a dugás miatt akarnánk ott aludni egymásnál, hanem azért mert 1 órára lakik tőlem a barátom, sokszor olyan rosszul vannak a buszok/vonatok, hogy van hogy 1 órát se tudunk együtt lenni. Nem mellesleg olyan jó érzés lenne ha a karjaiban aludhatnék el, ha reggel mikor felkelnék ott lenne mellettem. Nem értem miért kell egyből azt hinni, hogy csak a dugás miatt akarok együtt aludni a párommal.
2022. júl. 13. 15:07
8/40 anonim válasza:
Nyári szünet van. Reggel 8kor találkoztok, minimum este 8ig együtt letettek, vagy tovább is, ha van utána busz. A magyarázatod nagyon gyengusz. Mondom ezt úgy, hogy én a 16 éves lányomnak is megengedtem, hogy ott aludjon a barátjánal
9/40 anonim válasza:
Aki lepontozott, az elarulja, miért tette? Az egyetlen válasz, ahol le van írva, hogy beszelje meg. 4. voltam.
10/40 anonim válasza:
Olyan jó lenne a karjaiban aludni- ez kb csak a filmekben van így.
De persze értem.
Ülj le, beszélj anyukáddal. Mond el hogy vigyáztok, azaz védekeztek.
Ismerik a barátodat?
Legyetek eleinte csak napközben ott, ha kicsit összebarátkoznak lehet jobban megengedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!