Hogyan tudnám ezt szüleimmel megbeszélni, ha ellenzik a kapcsolatunkat, mert fiatalok vagyunk? 15/f (a lány is 15)
Figyelt kérdés
2017. júl. 13. 15:04
2/16 anonim válasza:
Fogadd el a tényt. Idővel lehet megbékélnek, ha többet megtudnak a lányról.
4/16 anonim válasza:
Nem értek egyet az előttem válaszolokkal,találkozgassatok titokban stb.
de nyílván normális kereteken bellül. ;)
5/16 anonim válasza:
Mutasd be. Lássák, hogy értelmes, normális barátod van. Ha nem ismerik, jobban tiltanak majd.
6/16 anonim válasza:
Kevés az infó. Ismerik azt a lányt? Problémás bármelyikőtök viselkedése? Esetleg elhanyagoltátok a tanulást?
7/16 anonim válasza:
18 évesen volt először barátom.
Nem tudom de nekem még nagyon fiatalok vagytok. Általában 16-17 körül normális ez. Nem ítellek el titeket, prűd se vagyok a ti dolgotok , ha lenne ilyen korú gyerekem nem örülnék a korai párkapcsolatának.
8/16 anonim válasza:
Ha normálisak lennének, bárhogy megtudnád, hisz mindent azonnal megakarnál osztani velük, mint legjobb barátaiddal, mind közül.
Nos... Csak mond el. Semmit sem tehetnek, csak véleményezhetik. Az pedig nem tény.., hanem vakok véleménye.
9/16 anonim válasza:
"Semmit sem tehetnek, csak véleményezhetik"
Meg ahogy azt Móricka elképzeli.
10/16 anonim válasza:
A kapcsolatod csak rád tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!