Mièrt sèrtődök meg ha azt mondják hogy dagadt vagyok?
Figyelt kérdés
A családom állandóan ilyeneket mondd nekem hogy kène fogyókúrázni ,meg hogy meghíztam, rá mersz e állni a mèrlegre? , Nem nèztèl tükörbe hogy nèzel ki, ne öltözködj így nem áll jól ez a kövèr lányoknak (egy sima rövidnadrág volt rajtam meg egy egyszerű pántos felső) ,öltözködj az alakodhoz mèrten , mondták már a faluban is hogy nagyon meghíztál pedig olyan szèp lány voltál .
Tisztában vagyok vele hogy dagadt vagyok nem tudom mièrt kell ezt mindíg mondani , tudom hogy règen sokkal vèkonyabb voltam ès nagyon el híztam , engem is zavar. 90 kg vagyok 165 cm ès 20 èves L . Nem tudom hogy jogosan esik ez rosszul, vagy mièrt kell ezt mondogatni?
2022. jún. 7. 20:56
11/39 anonim válasza:
Elképesztő, hogy a tízes válaszom maxra van pontozva, miközben a nyolcas és hatos le lett tolva.
13/39 anonim válasza:
165cmesen +30kg felesleg tenyleg nagyon sok. Valszeg jobol mondjak mert eleg egeszsegtelen es mindenre negativan hat ki az eletben. Lehet persze mashogy is kozolni de nem mindenki olyan erzelgos..
14/39 anonim válasza:
Azért sértődsz meg, mert mocskosul bunkók. Mert a céljuk egyszerűen az hogy bántsanak. Mert ha aggódok valakiért, nem azt mondom, hogy "de dagadt vagy b*zdmeg" hanem hogy " Jucika, tudod hogy volt cukros a családban,, a Pista bá' a lábát is levágták emiatt, ő is ilyen túlsúlyos volt mielőtt bedurvult a betegsége. Én se vagyok cingár, megyünk együtt mozogni? " Na ugye hogy rohadt nagy különbség van a kettő között...
15/39 anonim válasza:
Kérj a háziorvostól egy laborbeutalót. Sok minden kiderülhet.
16/39 anonim válasza:
17 az meg a másik, hogy lehet hormonális probléma. Bár nagyobb esélyt látok a rossz életmódra. Ötös voltam.
17/39 anonim válasza:
Ha szepen mondjak le se szrod gondolom azert probalnak igy hatni rad. Engem azert oltottak szet allandoan mert vezna voltam, nagyon. A csaladba meg minden ferfi gyurt vagy kuzdosportolt. Addig szekaltak mig elkezdtem enis. Evekkel kesobb megkoszontem nekik es a mai napig csinalom
18/39 anonim válasza:
"a szepen mondjak le se szrod gondolom" Még jó hogy a semmiből tudod suttyókám. ha le se szarja, akkor is van az a szint ami alá nem kéne süllyedni.
19/39 anonim válasza:
Hat eddig nem erdekelte csak most kezdi zavarni, hogy oltjak vele. Velemis ezvolt... Manapsag mindenki olyan sertodos erzelgos h bszaras 😀
20/39 anonim válasza:
Akkor miért nem kezdel el diétázni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!