Kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Ma haza mentem es anyukamnak nemreg volt szulinapja volt meg 2 kistabla milka es 1 nagy es mikor kiakartam nyitni a csokit apukam kiakadt hogy nem vagyok normalis meg hogy komolyan baj van az agyammal meg ilyenek mert csokit akarok enni ugy hogy dagadt vsgyok (am nem vsgyok dagadt inkabb molett, nem vagyok ilyen tulsulyos) mind1 bele haraptam es visszatettem a hutobe lementem nsgyimhoz es elmeseltem neki, hogy eh volt apu meg mondta hogy azert szolt mert eanyunak a szulinapi csokija volt hozzateszem akkor is ilyen megalazoan beszrlt en meg megmondtam neki hogy nem ertem hogy egy csokin leall veszekedni mikor csak bele haraptam es ennyi akkor is lokte hogy az az anyue volt, en meg megmondtam hogy akkor mivolt mikor a rokonok hozztak nekem csokit minap es mikor mentem haza ok ettek es megse kinaltak belole hol ott az enyem volt megse tettem szova nem is normalis aki ezt szova teszi de muszaj volt felhozzni neki hogy ok is megettek az enyem, tudom hulye sztory de most kinek van igaza?

2018. aug. 8. 18:37
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
75%
Apukádnak.
2018. aug. 8. 18:41
 2/32 anonim ***** válasza:
80%
Minek nyúlsz a máséhoz??
2018. aug. 8. 18:41
 3/32 anonim ***** válasza:
82%
Annak, akinek meg kellett volna tanítani rá, hogy a pont létező írásjel és használni kellene, hogy ne follyon ki a másik szeme, mikor a zagyvaságaid olvassa.
2018. aug. 8. 18:43
 4/32 anonim ***** válasza:
81%
Apukádnak. Legközelebb ne legyél egy pofátlan tahó és akkor nem lesz miért leszidnia.
2018. aug. 8. 18:44
 5/32 anonim ***** válasza:
84%
Úgy bírom, mikor a #3 válaszadó félék kioktatnak valakit, és közben azt írják, hogy "follyon." :))))
2018. aug. 8. 18:44
 6/32 anonim ***** válasza:
88%
Apádnak van igaza. Nem a tiéd a csoki. Arról nem is beszélve, hogy belezabálsz, és úgy teszed vissza.
2018. aug. 8. 18:48
 7/32 anonim ***** válasza:
87%
Hú de régimódi vagyok, nálunk nem volt szokás beleharapni a tábla csokiba. Igaz, egyszerre felzabálni sem volt divat.
2018. aug. 8. 19:00
 8/32 anonim ***** válasza:
74%
"nem vsgyok dagadt inkabb molett"
2018. aug. 8. 19:01
 9/32 anonim ***** válasza:
83%
A molett is túlsúlyos. Mondom ezt molettként. Ne hazudj magadnak.
 10/32 anonim ***** válasza:
85%
Mondjuk inkább törtél volna mintsem hogy harapd. :D
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!