Kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Ma haza mentem es anyukamnak nemreg volt szulinapja volt meg 2 kistabla milka es 1 nagy es mikor kiakartam nyitni a csokit apukam kiakadt hogy nem vagyok normalis meg hogy komolyan baj van az agyammal meg ilyenek mert csokit akarok enni ugy hogy dagadt vsgyok (am nem vsgyok dagadt inkabb molett, nem vagyok ilyen tulsulyos) mind1 bele haraptam es visszatettem a hutobe lementem nsgyimhoz es elmeseltem neki, hogy eh volt apu meg mondta hogy azert szolt mert eanyunak a szulinapi csokija volt hozzateszem akkor is ilyen megalazoan beszrlt en meg megmondtam neki hogy nem ertem hogy egy csokin leall veszekedni mikor csak bele haraptam es ennyi akkor is lokte hogy az az anyue volt, en meg megmondtam hogy akkor mivolt mikor a rokonok hozztak nekem csokit minap es mikor mentem haza ok ettek es megse kinaltak belole hol ott az enyem volt megse tettem szova nem is normalis aki ezt szova teszi de muszaj volt felhozzni neki hogy ok is megettek az enyem, tudom hulye sztory de most kinek van igaza?

2018. aug. 8. 18:37
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
79%
#2:"Minek nyúlsz a maséhoz??" Ha vegigolvastad a kerdés alatti sorokat, skkor lathatod: ezt tanulta, latta, a csaladtagjaitól.
2018. aug. 8. 19:11
 12/32 anonim ***** válasza:
66%
Ha olyan dagi mint én, nem ártott neki hogy nem zabálta fel azt is.
2018. aug. 8. 19:13
 13/32 A kérdező kommentje:
Igazabol pont azert nyultam hozza mert nalunk nincs olyan hogy enyem tied az enni valok terén. de ha lenne akkor ott van hogy ok is hozza nyultak az enyemhez de nem erdekelt mivel nem egy tabla csoki vett meg... erre bele szol hogy ne egyek bele hol ott ok is ugyanezt csinaltak akkor miert lenne igaza?
2018. aug. 8. 20:11
 14/32 anonim ***** válasza:
75%
Ha olyan alapvető dolgot sem tudsz, hogy nem harapunk bele a csokiba csak hogy másnak ne kelljen az összenyálazott édesség- mert ez csak erről szól, irigységből csináltad -nincs miről beszélni. Persze hogy haragudnak rád.
2018. aug. 8. 20:32
 15/32 anonim ***** válasza:
75%
Amúgy könyörgöm, használj már írásjeleket! Egy hét évesnek lazán menne! Az nem csak arra képes hogy felzabálja a másét!
2018. aug. 8. 20:38
 16/32 anonim ***** válasza:
78%
Legközelebb edd meg az egész tábla csokit! Úgy nem kell kérdést feltenned legközelebb a Gyakorin, hogy Neked volt-e igazad vagy Apudnak. :D
2018. aug. 8. 21:05
 17/32 anonim ***** válasza:
81%
#16: Ott a pont! Végülis a szülők sem arra "nevelték", hogy beleharapjon szó nélkül más csokijába, nanem arra, hogy egye meg az egészet és kész.
2018. aug. 8. 21:23
 18/32 anonim ***** válasza:
80%
Amúgy igen! Inkább etted volna meg, mégis mi értelme volt csak 1 jó nyálas harapást falni belőle? Látszik, hogy bosszantani akarod apudat! :D mégis ki ennek már abból a csokeszból? :/
2018. aug. 8. 21:47
 19/32 anonim ***** válasza:
53%
Enne*
2018. aug. 8. 21:47
 20/32 anonim ***** válasza:
85%
Lehet apukád azért mondott ilyen "szép" dolgot rólad, mert tudta, hogy neveletlen módon nem törni fogsz belőle, hanem beleharapni, csak egy tipp
2018. aug. 8. 21:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!