Szerintetek igaza van anyának, hogy lusta vagyok dolgozni?
felsőfokúra tudsz járni levelezőn is
bár szerintem nem vagy még öreg tanulni, de ha szüleid nem akarnak eltartani
Lehet,hogy valoban jo lenne,ha besegitenel kicsit.
Csak egy keveset.
Pl.hetvegi munka vagy van napi 2-3oras irodatakaritas is stb.
De gondolom ezt nem szepen kozolte veled!
Na az viszont nem szep dolog!
Igen, valószínű azt hitte, hogy szakmunkás után dolgozni mész és még nem kell eltartania. Aztán most rájött, hogy még tanulni akarsz, így ergó el kell tartania, ami gondolom nem tetszik neki.
Abban egyetértek vele, hogy már gyerekként jó elkezdeni tanulni, így ilyen korban már egyetemen lennél. Számomra furcsa, hogy ha szakmunkást végeztél, akkor miért nem dolgozol. Annak épp az az értelme, hogy akinek nem túl jó az esze vagy nem érdekli semmi, kikerül a suliból és mehet munkát keresni.
Ezekből leszűrve tűnhet úgy, hogy te meg nem akarsz dolgozni, hanem inkább húzod a dolgokat. Persze, lehet, hogy most találtál olyan dolgot, ami tetszik, előfordul. Csak szerintem ennek kicsit korábban és több ideig kellett volna lennie. Aki hipp-hopp dönt a továbbtanulás mellett, 90%, hogy otthagyja. Nem egy ilyen ismerősőm van.
Jó lenne hallani a másik oldalt is, hogy ezt eldöntsük. Nagyon sokan mennek úgy tovább tanulni, hogy nem is érdekli a szak, el se lehet vele helyezkedni, de addig is van mire hivatkozni, hogy miért nem dolgozik.
Mások meg munka és gyerek mellett is ledoktorálnak.
A munka és a tanulás nem zárja ki egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!