Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám állandóan bánt. ?

Anyám állandóan bánt. ?

Figyelt kérdés

Anyám vagy 20 éve elvan már hízva. Ennek ellenére állandóan bántja a molettebb embereket.

Én egy normális inkább kicsit vékony de izmos lány vagyok viszont állandóan azzal sérteget hogy dagadt vagyok. 163cm/55kg

Lehet csak féltékenységből vagy az önbizalmam akarja rombolni? Vagy tényleg igaza lehet?

2021. márc. 25. 07:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%
Vékony vagy, anyád meg egy gonosz dög.
2021. márc. 25. 07:56
 2/18 anonim ***** válasza:
86%
Egyesnek igaza van.
2021. márc. 25. 07:59
 3/18 A kérdező kommentje:
De miért érdeke egy anyának bántani a saját lányát? Maga helyett bennem keresné a hibát?
2021. márc. 25. 08:04
 4/18 anonim ***** válasza:
97%
Mert önbizalomhiányos gyenge ember, aki képes még a saját lányát is lehúzni, hogy egy kicsit jobban érezze magát a nyomorult életében. Vannak ilyenek, akik a gyerekük fiatalságára, szépségére irigykednek. Ez a legveszélyesebb fajta, mivel azt hiszed, hogy az anyád és jót akar neked, holott belül rohad az egész ember és azt akarja, hogy te is érezd magad szarul.
2021. márc. 25. 08:11
 5/18 anonim ***** válasza:
94%
Éretlen és sok benne a feldolgozatlan érzelem, lehet hogy nem képes elfogadni magát, akár belül, akár ahogy kinéz.
2021. márc. 25. 08:12
 6/18 anonim ***** válasza:
93%

Igen, plusz feltekenyseg.

Ketto fuled van, legjobb, ha mindketto mellett elengeded, de ha bement a hulyesege az egyiken,gyorsan engedd ki a masikon.

Figyelj oda magadra, taplalo, jo minosegu eteleket egyel es sportolj rendszeresen, ettol tokre rendben leszel.

A lelki reszet pedig egy jo pszichologussal - az isk. Pszi is tokeletes erre a feladatra, megdolgozhatod es akkor meg tudod jol vedeni magad anyukas rosszindulatatol. (Amugy neki lenne igazan szuksege a pszi szakemberre)

2021. márc. 25. 08:14
 7/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2021. márc. 25. 08:21
 8/18 anonim ***** válasza:
28%
Azt is el tudom képzelni, hogy pontosan a saját példájából kiindulva fél, hogy neked is súlyproblémáid lesznek, ezért "túlfélt" az elhízástól. Van aki saját magát éhezteti kórosan soványra, mert fél az elhízástól, ő pedig talán téged félt túlzottan a fölösleges kilóktól.
2021. márc. 25. 08:29
 9/18 anonim ***** válasza:
82%
Én megmondanám neki, hogy “Anya, dehát Te vagy 20 éve egy hájas disznó és Te beszélsz?!”...
2021. márc. 25. 08:37
 10/18 anonim ***** válasza:
85%

Én is megkerdeznek valamit tole.

Pl:attol félsz, hogy akkora leszek, mint te??

2021. márc. 25. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!